Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 1

Gradinita Madlene, sector 1

Gradinita Madlene

Am creat acest centru ca pe un loc magic, o casuta cu papusi intr-o atmosfera de poveste, unde fiecare copil sa se simta „ca acasa”. Totul se desfasoara intr-un ambient familiar, printre carti si jucarii si langa un personal atent si iubitor.

GRADI MADLENE este locul unde Zana Zanelor le indeplineste copilasilor fiecare dorinta, este un loc magic cu prajiturele fermecate in fiecare zi si cu personaje de poveste la fiecare aniversare. Aici descoperim impreuna primele litere ale alfabetului, parcurgem aranjarea cifrelor si minunata lume a povestilor.

In fiecare zi, zambetul ne lumineaza fata ca sa putem sa aducem multumire acestor micuti carora le ghidam primii pasi pe taramul educatiei si mai ales pentru ca primim recunostinta parintilor pentru o zi si inca una, petrecuta alaturi de noi.

Va asteptam cu drag in minunata casuta cu papusi, spiridusi, zane si multa, multa magie, prinse intr-un singur buchet, numit simbolic MADLENE.

 

 

Programul educational

 

Madlene are in centrul preocuparilor nevoia de invatare si interesul pentru cunoastere al copiilor, aplicand astfel strategiile optime in desfasurarea actiunilor instructiv – educative, cu ajutorul cadrelor didactice specializate (institutori – educatoare cu atestat de limba engleza).

Activitatile educativ-recreative sunt desfasurate conform programei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Meniul zilnic este supus atentiei parintilor, sanatatea copiilor este verificata permanent de un medic pediatru si un psiholog, cursurile optionale sunt asigurate de catre profesori cu experienta, acoperind domeniul sportiv, dans, gimnastica aerobica, teatru, muzica, modelaj in lut, pictura, alte limbi straine (spaniola, franceza, germana).

Excursii la munte ce vizeaza cunoasterea mediului, vizite la muzee pentru imbogatirea cunostintelor, teatru de papusi, zoo, plimbari in parc

Centrul functioneaza cu program normal pe tot parcursul anului (si in perioada vacantelor scolare). Ne rezervam dreptul de a face o selectie a copiilor in ceea ce priveste varsta minima acceptata pentru inscriere.

 

 

Tarife

 

Programul centrului este conceput in asa fel incat sa ofere parintilor posibilitatea sa opteze pentru:

 

 

Adresa

 

Strada Costache Aristia Nr.26

Sector 1, Bucuresti, Romania

Mobil: +4 0728 871 449

Mobil: +4 0728 877 987
Email: office@gradimadlene.ro
Email: madlene.design@yahoo.com

http://www.gradimadlene.ro/

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100