Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 1

Gradinita lui Matei, sector 1

gradinita lui matei_site

„GRADINITA LUI MATEI” este situata in zona de Nord a Bucurestiului si beneficiaza de un spatiu generos, de peste 2.000 mp, special amenajat astfel incat copiii sa primesca o educatie de calitate, dupa cele mai inalte standarde din domeniu. In plus, oferim activitati precum inot in piscina privata a gradinitei, cursuri de arta, dansuri si multe alte jocuri si sporturi educationale, sub coordonarea personalului nostru calificat.

Activitatile educationale se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare,dupa un program bine stabilit.

Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de nevoile individuale, dar si de cele ale parintilor. De exemplu, poti opta ca el sa fie transportat de acasa la gradinita si invers, plus multe alte servicii pe care te invitam sa le descoperi in locatia noastra.

Echipa noastra este formata din experti in stiintele educatiei, psihologi, psiho-pedagogi si cadre didactice calificate in domeniul de activitate, toti avand o experienta vasta in spate. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca.

”Gradinita lui Matei” ofera in spatiul propriu special amenajat, cursuri optionale pentru cei mici, care le asigura o dezvoltare normala si sanatoasa.

Cursurile sunt sustinute de personal calificat si se bazeaza pe cele mai moderne tehnici in domeniu, folosind cele mai noi echipamente si software-uri educationale. Parintii pot alege din cursurile optionale enumerate mai jos, iar la cerere se pot constitui altele noi.

 

Informatii generale

Cadru medical Triajul copiilor se face zilnic de catre cadrul medical calificat.
Saptamanal un medic pediatru verifica starea generala a copiilor.
Saptamana medicul nostru nutritionist intocmeste meniul.
Lunar un medic dentis verifica evolutia danturii.
Limite de varsta 1,5 ani – 6 ani
Grupele de copii • MINI: 2 – 3 ani (10 copii)
• LITTLE: 3 – 4 ani (15 copii)
• MIDI: 4- 5 ani 15 copii)
• MAXI: 5 -6 ani (15 copii)*Grupele noastre sunt alcatuite pe baza unui numar redus de copii (10 copii la Grupa Mini si 15 copii la Grupa Mica, dar si 15 copii la Grupa Mijlocie si Mare) pentru a garanta atentia personalizata acordata copiilor de catre cadrele didactice.
Program de functionare PROGRAM NORMAL CU PRANZ – 8.00 – 13.30
Include: primirea copiilor, mic dejun, activitati curriculare, gustare, masa de pranz, activitati optionale incluse in pret (3 – in functie de nivelul de varsta al copilului )
PROGRAM PRELUNGIT – 8.00 – 18.00
Include: primirea copiilor, mic dejun, activitati curriculare, gustare, masa de pranz, activitati optionale incluse in pret (7 – in functie de nivelul de varsta al copilului ), somn pranz, activitati de consolidare, jocuri recreative.
PROGRAM EXTINS – 8.00 – 19.00

Include: primirea copiilor, mic dejun, activitati curriculare, gustare, masa de pranz, activitati optionale incluse in pret (7 – in functie de nivelul de varsta al copilului ), somn pranz, activitati de consolidare, jocuri recreative, mini gustare, activitati liber alese.
Spatii 2 vestiare de copii, 8 Sali de grupa, 1 Sala de joaca, 1 dormitor (200mp), bucatarie proprie, sala de mese, 6 grupuri sanitare adaptate nevoilor celor mici
Transport Buss special pentru trasnportul copiilor .
Loc de joaca 2000mp, curtea proprie unde sunt dotari specifice varstei prescolare (nisipar, tobogan, leagan, cos baschet, gazon), spatii de joaca special amenajate cu placi protectoare de tartan
Alimentatie Meniul este afisat parintilor si, bineinteles, pe placul copiilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in bucataria proprie. Astfel se garanteaza pentru o alimentatie sanatoasa si plina de nutrientii necesari celor mici.
Materiale didactice Da
Limbi straine predate EnglezaFrancezaGermana
Cursuri optionale – CURSURI INOT in piscina proprie sub supravegherea atenta a unui instructor
– MODELAJ
– ACTORIE – “Micii Actori”, dezvoltare prin teatru
– DISNEY DANCE
– PIAN
– AIKIDO
– LOGOPEDIE
– LIMBA GERMANA
– LIMBA FRANCEZA
– LEARN2BE
– CASUTA CU POVESTI
– BALET
– I CAN DO- LEARN WITH MUSIC
Perioadele de vacanta Gradinita este deschisa in toata perioada anului calendaristic. Institutia este inchisa doar in zilele libere declarate legal.
Tarife lunare PROGRAM NORMAL
* 08.00 – 13.30
* 1.400 lei
 PROGRAM PRELUNGIT
* 08.00 – 18.00
* 1.800 lei
PROGRAM EXTINS
* 08.00 – 19.00
* 1.900 lei
+ TAXA INSCRIERE 500 RONREDUCERI SI OFERTE SPECIALE
* Pentru anul scolar 2014 – 2015 „ Gradinita lui Matei” va aplica o reducere de 10 % la taxa lunara pentru cel de-al doilea copil inscris din aceeasi familie.
* In situatia in care, la recomandarea dumneavoastra, colegii de la firma/compania in care lucrati isi inscriu copiii la „Gradinita lui Matei”, beneficiati de o reducere de 2% pentru fiecare copil inscris.
* La plata integrala a unui intreg an scolar beneficiati de o reducere de 5% din suma totala
Adresa
ZONA BANEASA
Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti Nr. 40, Bucuresti
TELEFON:EMAIL:SITE: 0748.28.88.99 / 0733.66.77.83

 inscrieri@gradinitaluimatei.ro

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100