Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 2

Gradinita Livada cu copii, sectorul 2

Livada cu copii

In Centrul educational Livada lucram cu copii de varsta preşcolara (2-6 ani) şi raspundem nevoilor acestora printr-o abordare educationala consecventa, un spatiu emotional cald, libertate de miscare, astfel incat centrul nostru sa fie spatiu de manifestare al acestei minunatii care este copilaria, al acestei extraordinare puteri de absorbtie care pune bazele viitorului adult.

Avem 3 directii principale in lucrul nostru cu copiii:

Respectarea pedagogiei Montessori. Aplicam pedagogia Montessori, pentru a oferi copiilor cadrul pentru o dezvoltare in ritmul propriu, astfel incat copilul sa descopere in sine izvorul motivational al propriilor actiuni, achizitie care il va insoti pe parcursul intregii vieti. Luam in serios copilul si lucrul cu acesta, consideram ca timpul petrecut de copii in gradinita constituie o caramida importanta pentru ca fiecare din ei sa devina un adult integru, devotat valorilor morale si spirituale. Pedagogia Montessori incurajeaza libertatea, ca un factor indispensabil al responsabilitatii.

 

Respectarea unui regim de viata cat mai aproape de unul natural, din care sa nu lipseasca joaca zilnica in aer liber, aerisirea incaperilor, hrana curata, respectarea normelor de temperatura si umiditate a aerului din interior asa cum sunt ele afirmate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Incurajam concepte precum acela de “calire”, considerand o componenta importanta a activitatii noastre facilitarea adaptarii la conditiile de mediu printr-un program in acest sens.

 

Intemeierea in traditia ortodoxa si in valorile morale ale credintei crestine, precum si familiarizarea cu unele elemente traditionale romanesti. Consideram ca aceste aspecte ofera copilului stabilitatea cunoasterii propriilor radacini, si chei de a se intelege pe sine insusi.

 

 

Tarife

Program scurt 7:30-12:30 (fara masa de pranz) 900 ron

Program mediu 7:30-13:30 (pranzul inclus) 1050 ron

Program extins 7:30-16:30 1250 ron

Program lung 7:30-18:30 1350 ron

O data pe an se achita taxa de intretinere a spatiului, in valoare de 400 ron.

 

Adresa

str. Toamnei, nr. 76-78, sect. 2, Bucuresti

Mobil: 0757.467.127;   0721.204.642

Email: centrul@livadacucopii.ro

http://www.livadacucopii.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100