Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 2

Gradinita Just 4 Kids, sectorul 2

just for kdis sector 2

Gradinitele” JUST 4 KIDS” urmaresc prin activitatile desfasurate, adaptarea copiilor la mediu, la cerintele sociale prezente sau la cele viitoare. Astfel, activitatile desfasurate in gradinite, sunt activitati integrate, bazandu-se pe experienta de viata si pe cunostintele actuale ale prescolarilor, la care se adauga de fiecare data un element de noutate, menit sa stimuleze curiozitatea si interesul acestora.
Societatea prezentului, dar mai ales a viitorului se circumscrie unui timp al informatiei, al complexitatii. De aceea, investitia in inteligenta, creativitatea si capacitatea de inovare a copiilor va fi extrem de importanta.

 

Tarife
Program scurt (08 – 13.00 ): 900 lei\ luna
Inclus in acest tarif: mic dejun, programa educationala de baza conform (fara optionale); gustare de fructe proaspete, rechizite, manuale, consumabile.
Cuantumul pentru masa copilului/ luna este de 150 lei.

Program normal (08- 14.00): 1000 lei\ luna
Inclus in acest tarif: mic dejun, programa educationala de baza (fara optionale); gustare de fructe proaspete, masa de pranz, rechizite,manuale, consumabile.
Cuantumul pentru masa copilului/ luna este de 200 lei.

Program lung (08- 18.30): 1250 lei\ luna
Inclus in acest tarif: mic dejun, programa educationala de baza (fara optionale); gustare de fructe proaspete, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza, manuale, rechizite, consumabile.
Adresa
Str. Soldat Savu Marin nr.57, Sector 2, Bucuresti
Manager: Lavinia Costenco 0721.876.271
ramona@just4kids.ro
http://just4kids.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100