Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 4

Gradinita Iepurasul Bocanila, sector 4

gradinita iepurasul bocanila

Programul educational al gradinitei este complex si alcatuit astfel incat sa conduca spre o integrare in invatamantul prescolar, dar si in invatamantul primar incununata de succes.
Noi sustinem conceptul lifelong learning – educatia pe tot parcursul vietii; incercam sa dezvoltam dragostea copilului pentu invatatura care sa dureze o viata intreaga. Sustinem invatarea prin descoperire pentru ca fiecare copil este diferit, are o personalitate unica si un stil personal de a invata. Noi promovam un invatamant deschis si flexibil.

 

Programul educational

Gradinita Iepurasul Bocanila ofera copilul dumneavoastra un mediu sigur, cald si adecvat unde sa se simta in permanenta inconjurat de dragoste.

Activitati obligatorii: educarea limbajului, activitati matematice, educatie plastica, cunoasterea mediului, educatie fizica, educatie muzicala, educatie pentru societate. Optionalul de limba engleza este inclus in taxa lunara.

Activitati optionale: limba germana, dans modern si gimnastica ritmica, cursuri de arta, arte martial, pian si canto, inot, Mind Lab

 

Tarife

Program scurt: 850 lei/luna

Program lung: 1000 lei/luna

 

Adresa

Strada Iarba Campului nr. 91 sector 4 BUCURESTI

Numere de telefon: 0722.320.773; 0722.239.508

Fix: 021.460.22.46;

Persoane de contact: Dron Ioana ; Dron Andreea

Mail: office@gradinitaiepurasulbocanila.ro

www.gradinitaiepurasulbocanila.ro

 

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100