Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 3

Gradinita Grow Up, sector 3

Grădiniţa „GROW UP”

La Grow Up Kindergarten ne preocupa dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor in egala masura cu dezvoltarea inteligentei cognitive si acumularea de informatii necesare etapei urmatoare, scoala. Respectam standardele si programa educationala impuse de Ministerul Educatiei, pentru a asigura dezvoltarea intelectuala a copilului prin acumularea de informatii si cunostinte si intelegerea notiunilor abstracte, dar punem accent pe personalitatea copilului, sprijinindu-l sa descopere placerea de a invata si de a cunoaste, abilitatile sale interioare, unicitatea persoanei si sensul relatiei cu ceilalti copii, educatori, parinti, pentru a se integra cat mai usor in societate, in diferitele etape ale evolutiei sale. In cadrul programului educational sunt incluse atat activitati in limba engleza, cat si in limba germana.

 

 

 

Program educational

Programa noastra educationala se bazeaza pe dezvoltarea personala, sociala si emotionala a copilului dar si pe limbaj si comunicare, esentiale la aceste grupe de varsta, cat si pe alte deprinderi ce vor ajuta copilul dumneavoastra sa devina un elev foarte bun.

In gradinita Grow Up, copiii „cresc”, educatia lor bazandu-se pe tendintele naturale ale copilului catre explorare, munca, creativitate si comunicare, pentru a crea un mediu de învatare care sa hraneasca pasiunile in desfasurare ale copiilor. Pana la masa de fructe, copiii sunt grupati pe varste si abilitati neomogene, intre 1-6 ani. Intre ei exista o interactiune constanta, o permanenta rezolvare de probleme si o socializare permanenta copil-copil si copil-adult.

 

 

 

Tarife

Program scurt 8:00-13:30 ……. 700 lei/luna taxa de scolarizare  + 240 lei/ luna masa
Program mediu 8:00-16:00 …….850 lei/luna taxa de scolarizare + 300 lei/ luna masa
Program lung 8:00-19:00 ……..950 lei/luna taxa de scolarizare + 300 lei/luna masa

Pentru zilele de absenta anuntate in avans cu 2 zile se returneaza taxa de masa (12 lei/zi pentru programul scurt si 15 lei/zi pentru programul mediu si lung).

 

 

Adresa

 

Str. Randunelelor nr. 13, sector 3, 030883 Bucuresti
021 326 51 63
072 366 82 75
office@growupkindergarten.ro

http://www.growupkindergarten.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100