Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 4

Gradinita Elite, sector 4

Gradinita Elite

Gradinita ELITE este Acreditata de Ministerul Educatiei Nationale, avand o reputatie foarte buna in cadrul unitatilor de invatamant prescolar. Curricula ELITE este adaptata criteriilor internationale de performanta in educatie, planificarile anuale urmand programa nationala, iar programa pentru limba engleza fiind organizata conform British Curriculum.

Gradinita asigura un mediu prietenos, creativ si multicultural pentru un numar de peste 80 de copii.

 

Programul educational

GRADINITA ELITE are 4 grupe: o grupa mica (3-4 ani), o grupa mijlocie (3-4 ani) si 2 grupe mari (5-6 ani).

Gradinita ELITE asigura o prima etapa de pregatire a celei mai mici generatii in vederea dobandirii de cunostinte si competente pentru contextul secolului XXI (21st Century Skills).

In acest scop, includem in cadrul standardelor si programelor academice formarea unor mecanisme de gandire (analiza, sinteza, integrarea, evaluarea si crearea de informatii in diferite medii), alfabetizarea culturala si constientizarea globala, promovam initiativa si autonomia, asumarea responsabilitatii, comunicarea si colaborarea, organizare si responsabilizare sociala.

Aceste competente sunt formate in cadrul Gradinitei ELITE printr-un curriculum bazat pe principii educationale solide si pe buna practica, la care se adauga programe complementare incluse in taxa de scolarizare: Curs de educatie multiculturala, Curs de dezvoltare personala, Tehnici de comunicare, Curs de educatie financiara, Curs de marketing personal, Managementul timpului, Lucrul pe proiect.

 

Tarife

8.00-13.00 – 250 Euro

8.00-16.00 – 300 Euro

8.00-18.00 – 325 Euro

sau echivalentul in lei la cursul BNR din ziua emiterii facturii

 

 

Adresa

Strada Lanariei nr. 136, Sector 4, Bucuresti

0766.687.691 Emilia Stanciu -Manager

office@gradinitaelite.ro
http://www.gradinitaelite.ro

 

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100