Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 2

Gradinita Dani’s Children, sector 2

gradinita Dani's Children2

Ne propunem atat educarea micutilor in spiritul armoniei si al comportamentului manierat, cat si pregatirea pentru o intalnire importanta din viata lor: SCOALA!

 

 

Program educational

– Sistem educational ce contine un pachet diversificat de optionale prin care se urmareste dezvoltarea afectiv-emotionala si a aptitudinilor creative.
– Program bine structurat de predare a limbii engleze, astfel incat copiii sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si relationare. Orele de engleza sunt incluse in pretul pachetului de baza si se desfasoara de 2 ori pe saptamana.
– Grupe formate din 7-12 copii, in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor;
 Activitati extracurriculare

Spectacole de teatru si de circ, vizite la muzee, la Gradina Botanica si Gradina Zoologica, teatru lunar in gradinita, actiuni in scopuri caritabile, plimbari, activitati recreative in aer liber, intreceri sportive, organizarea de serbari, workshop-uri cu parinti si copii, cursuri de parenting, excursii si tabere.

 

 

Transport

La cerere se poate asigura transport cu microbuzul. Tariful se va calcula in functie de distanta si traseu. Microbuzele sunt echipate cu centura de siguranta pentru fiecare copil.

 

Program

“DanisChildren” functioneaza pe tot parcursul anului, cu exceptia sarbatorilor legale si a 2 saptamani in perioada sarbatorilor de iarna.

 

 

Tarife

gradinita Dani's Children

Aveti 20% reducere in primele doua luni daca va inscrieti in lunile mai sau iunie si 10% reducere din taxa pentru un an, daca aduceti un prieten.

*Limba engleza(2ore/saptamana) este inclusa in pretul pachetelor de baza.

** Pentru grupa Cresa si grupa Mini, facilitatile sunt cele prezentate mai sus iar tarifele cresc cu 100 Ron dupa cum urmeaza:

Program Scurt 900 RON / luna

Program Mediu 1100 RON / luna

Program Lung 1200 RON / luna

*** Pentru 2 sau mai multi frati se aplica o reducere de 10% la tariful de baza la programul mediu sau lung.

**** Pentru plata in avans pentru o perioada mai mare de 3 luni se aplica reduceri (5% pentru 3-6 luni si 10% pentru 6-12 luni).

 

 

Activitati optionale

*aceste cursuri sunt deschise si pentru copiii neinscrisi la Dani’s Children.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100