Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Sectorul 6

Gradinita Art and play Kindergarden, sector 6

gradinita art and play

Art & Play Kindergarten este o gradinita infiintata in vara anului 2014 din dragoste pentru copii si pasiune pentru educatie si joaca.

La Art & Play Kindergarten activitatea educatorilor isi propune obtinerea performantei prin promovarea invatarii libere.

Gradinita noastra se afla intr-un continuu parteneriat cu parintii, avand in prim plan nevoile si siguranta copiilor.

Copiii vor gasi alaturi de noi libertatea de care au nevoie, intelegerea si iubirea unei familii, raspunsuri clare la numeroasele intrebari generate de “laboratorul mintii”, isi vor dezvolta creativitatea, aptitudinile, isi vor descoperi talentele.

Prin intermediul activitatilor propuse de noi fiecare copil va fi tratat ca fiinta unica in conformitate cu potentialul sau nativ.

 

Program educational

Oferta educationala a Gradinitei Art& Play Kindergarden cuprinde toate disciplinele de invatamant specificate in Curriculum National, impartite in urmatoarele domenii de invatare:

Acestea sunt imbogatite de programe educationale care vizeaza dezvoltarea psiho-socio-emotioanala a copiilor, conform particularitatilor psiho-individuale de varsta, nevoilor si intereselor fiecaruia dintre ei.

Oferta educatioanala a gradinitei noastre are o abordarea integratoare si se adreseaza deopotriva mintii, emotiilor si simturilor. Propunem un tip de invatare prin descoperire si experiment urmand cu grija cele patru statii de excelenta in vederea formarii omului complet: EXPLORAREA, DESCOPERIREA, CUNOASTEREA si EXCELENTA.

 

 

Tarife

tarife art and play

 

Adresa

Str. Drumul Valea Danului, Nr.22, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0760.670.599;
0760.670.980

Email: office@art-play.ro

http://www.art-play.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100