Sfat Gradinite
Sfatul Parintilor

Gradinite Bucuresti, Gradinite Sectorul 1

Apple Tree Kindergarten, sector 1

Apple Tree Kindergarten2

La Apple Tree Kindergarten punem accent pe stimularea creativitatii si a independentei copilului, prin servicii educationale complexe, gandite pentru dezvoltarea lui pe plan motric, cognitiv, emotional si social. Cu totii ne dorim copii destepti, sociabili, increzatori. O conditie necesara si primul pas in implinirea acestui deziderat este ca micutii sa fie fericiti, sa se simta apreciati, ocrotiti si respectati. Avand aceasta baza, putem adauga cunostinte, reguli, abilitati de comunicare, stiinta si incredere in fortele proprii. Spectrul foarte larg al serviciilor educationale oferite de Apple Tree Kindergarten este gandit in asa fel incat fiecare copil sa se integreze cat mai armonios in cadrul scolar si, mai ales, in societate. Ne propunem sa ii responsabilizam pe micuti de timpuriu, in asa fel incat sa inteleaga ca sunt o particica dintr-o lume mai mare (familie, comunitate etc.), in armonie cu mediul inconjurator. O lume in care orice gest sau actiune ii afecteaza pe ceilalti si invers.

 

Programul educational

Limbi straine predate: engleza, germana, franceza.

La Apple Tree Kindergarten exista grupa intensiv germana sau grupa intensiv engleza (5 ore germana/ engleza, 2 ore engleza/ germana, 2 ore franceza).

Toate orele de limbi straine sunt incluse in pachetul de baza.

 

Activitati optionale

Activitatile optionale sunt activitati de invatare/activitati de dezvoltare personala si se includ in programul zilnic al copilului in gradinita. Activitatile optionale din gradinita ofera posibilitati pentru completarea cunostintelor copiilor, consolidarea deprinderilor, stimularea intereselor pentru anumite activitati, dezvoltarea aptitudinilor si posibilitati pentru dezvoltarea personalitatii lor. Toate optionalele oferite de Apple Tree Kindergarten sunt alese in conformitate si pentru a atinge dezideratele celor sase domenii experentiale incluse in curriculumul pentru invatamantul prescolar.
– Incluse in oferta educationala pentru programul 08:00 – 13:00: baschet si quilling.
– Incluse in oferta educationala pentru programul 08:00 – 18:00: baschet, quilling si origami.
– Contra cost:
· Inot
· Aikido
· Tenis
· Dans
· Balet
· Sah
· Mind Lab
· Pian
· Educatie interculturala
· Teatru
· Qigong

 

 

Adresa

Str. Duetului nr. 10-12, sector 1

Telefon: 021.330.20.11; 0745.606.406; 0723.688.873

Mail: gradinita.apple.tree@gmail.com

http://www.gradinitaappletree.ro/

 

 

Cuvinte cheie: , ,

Minimax
Gradinita

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100