Zodiac azi

Gemeni azi – Zodia Gemeni azi

Gemeni azi

Gemeni azi. Afla ce se intampla azi cu Zodia Gemeni! Citeste horoscopul pentru Gemeni azi LUNI 21 SEPTEMBRIE 2020. Mercur face cuadratura cu Pluto in Capricorn, marcand inceputul unei saptamani intense. Gandurile tale calatoresc cu mii de kilometri pe ora. Renunta la orice obsesie negativista. Este timpul pentru solutii transformataoare. Concentreaza-te!

Gemeni azi

Ai avea incredere in instinctele tale daca ti-ar indica sa faci o miscare curajoasa?  Fie ca raspunsul tau este da sau nu, s-ar putea sa nu prea ai de ales. Destinul te poate convinge sa faci ceva la care ai opus rezistenta pana acum. Pe masura ce iesi din zona de confort totusi, vei incepe sa vezi posibilitati pe care inainte nici nu ai fi indraznit sa le iei in calcul. Si ele pot deveni realitatea ta.

Gemeni azi – Citeste si

Horoscop zilnic dragoste Gemeni

Horoscop zilnic tarot Gemeni

Horoscop zilnic rune Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Horoscop dragoste saptamanal Gemeni

Horoscop indian saptamanal Gemeni

Horoscop rune saptamanal Gemeni

Horoscop tarot saptamanal Gemeni

Horoscop bani saptamanal Gemeni

Horoscopul 2020 Gemeni[1]

Caracteristici zodia  Gemeni

Zodia Gemeni este a treia de la zodiac si prima zodie de aer. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de situatie. Nu raman ancorati in trecut, merg inainte cu optimism si cu abilitatea de a vedea intotdeauna partea plina a paharului. Gemenii nu se plictisesc niciodata, desi au momentele lor de solitudine, au multe de facut.

Citeste mai multe despre zodia Gemeni aici[2].

Copilul Gemeni

Copilul din Gemeni este sarmant, comunicativ si sociabil, dar chiar daca copilul tau Gemeni e mai tacut din fire, tot are mintea iute, este curios si angajat mental din plin in lumea din jurul sau. Asigura-te ca este mereu inconjurat de carti si puzzle-uri care sa ii stimuleze mintea si da-i mult spatiu si instrumente la dispozitie pentru numeroasele sale proiecte.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Parintele Gemeni

Ca parinte nascut in zodia Gemeni, aduci in caminul tau un aer de distractie si umor. Iti place sa iti provoci intelectual familia, asa ca deseori poti fi gasit jucand puzzle, carti sau scrabble cu copiii dupa masa de seara.

A conversa si a dezbate sunt elemente integrale din viata familiei tale. Iti place sa citesti copiilor tai, sa ii duci la film sau sa va uitati impreuna la televizor la programe educative despre care sa discutati ulterior. Ai o minte agera si iti vei creste copilul sa fie la fel de ascutit la creier, curios si plin de opinii asa cum esti tu.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de un barbat care sa-i inteleaga si sa-i accepte natura duala. Poate fi foarte gentila si pasionala, dar si foarte rece si distanta, ceea ce poate bulversa un partener. Femeia Gemeni este entuziasta, are mintea deschisa si ii plac varietatea si noutatea.

Citeste mai multe detalii aici[4].

Barbatul Gemeni

Barbatul Gemeni este plin de viata, entuziast, aventuros, are simtul umorului, este dinamic, energic, mereu in cautarea momentelor de buna dispozitie. Ii place sa flirteze, participa la intalniri, petreceri, conferinte doar-doar va intalni pe cineva pe care sa seduca. Are nevoie de o partenera sigura pe sine, care sa nu devina dependenta si care sa-i lase suficient spatiu si libertate de miscare, dar care sa-i ofere stimulare mentala si varietate. Pentru a cuceri un barbat din Gemeni trebuie sa razi la glumele lui, sa inveti sa-l citesti pentru a-i anticipa miscarile.

Citeste mai multe detalii aici[4].

Compatibilitati zodia Gemeni

Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi. Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Gemeni[5].

Imagine de DarkWorkX[6] de la Pixabay[7]

Endnotes:
  1. Horoscopul 2020 Gemeni: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/horoscop-2020-general-un-nou-an-un-nou-deceniu-o-noua-era-care-este-principalul-mesaj-pentru-zodia-ta-la-acest-nou-inceput-total/
  2. aici: http://Citeste%20mai%20multe%20despre%20zodia%20Gemeni%20aici.
  3. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-copii-parinti/horoscop-gemeni-copilul-gemeni-si-parintele-gemeni/
  4. aici:
  5. Gemeni: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/compatibilitate-zodii/compatibilitate-zodie-gemeni-cum-sunt-relatiile-cu-cele-12-zodii/
  6. DarkWorkX: https://pixabay.com/ro/users/DarkWorkX-1664300/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374407
  7. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374407
 

Vizualizări: 5330
 

Cuvinte cheie: