Zodiac azi

Berbec azi – Zodia Berbec azi

berbec azi

Berbec azi. Afla ce se intampla azi cu Zodia Berbec! Citeste horoscopul pentru BERBEC azi MARTI 29 SEPTEMBRIE 2020. Este ziua in care Saturn isi incepe miscarea directa in Capricorn. Pare ca lumea se opreste pe loc. Te-ai bucurat de libertate pe perioada verii? Speri ca lucrurile vor deveni mai bune pentru tine? Saturn este Lordul karmei si poate fi foarte crud. Mai ales cand se asociaza cu Marte, acum retrograd in Berbec.

Berbec azi

Esti plin de incredere si lucrurile par sa functioneze pentru tine. Pastreaza-ti mintea limpede si nu te lasa purtat de sentimente de frustrare. Situatia aceasta poate dura ceva vreme.

Berbec azi – Citeste si

Horoscop zilnic dragoste Berbec

Horoscop zilnic tarot Berbec

Horoscop zilnic rune Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Horoscop dragoste saptamanal Berbec

Horoscop indian saptamanal Berbec

Horoscop rune saptamanal Berbec

Horoscop tarot saptamanal Berbec

Horoscop bani saptamanal Berbec

Horoscopul 2020 Berbec[1]

Caracteristici zodia  Berbec

Zodia Berbec este prima din horoscop si este simbolul inceputului. Berbecii sunt tot timpul in miscare, sunt energici si chiar galagiosi. Le plac competitia, viteza, actiunea. Semn de Foc (ca si Leul si Sagetatorul), Berbecul cauta intotdeauna actiunea. Este bine organizat, are abilitati multitasking, va porni si va sfarsi mai multe proiecte in acelasi timp, reusind sa-si canalizeze foarte bine energia spre fiecare. Este binecunoscut faptul ca Berbecii, ca si celelalte semne de Foc, intai actioneaza, apoi analizeaza.

Citeste mai multe despre zodia Berbec aici[2].

Copilul Berbec

Daca cumva copilul tau nascut in zodiac Berbecului a venit pe lume inainte de termen, nu este nimic de mirare: copiii Berbec mereu forteaza nota ca sa fie cu un pas inaintea altora. Cu tipul de privire “Nu am ajuns inca?” ei sunt mereu nerabdatori sa ajunga unde e de ajuns si sa inceapa orice e de facut.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Parintele Berbec

Ca parinte nascut in zodia Berbecului, tu esti un lider innascut la randul tau. Ai foarte multa energie, esti pasionat cu privire la ceea  ce te intereseaza. Copiii tai te gasesc ca fiind curajos, incitant, distractiv, ii inspiri si esti un minunat exemplu de urmat pentru ei – cu exceptia momentelor cand ei te pot gasi a fi un pic mai insensibil si cam greu de suportat.

Citeste mai multe detalii aici[3].

Femeia Berbec

Femeia Berbec nu este deloc domnita care isi asteapta cavalerul in armura stralucitoare. Este energica, dinamica, iubeste aventura si, de cele mai multe ori, daca ii place un barbat, acesta va afla destul de repede. Nu-i plac jocurile cu focul, asa ca va trece repede la actiune. Totusi, daca vrei sa cuceresti o femeie Berbec, trebuie sa o curtezi, sa-i arati dragoste si afectiune, sa fii sincer, sa ii oferi aventura, sa ii dai libertate si sa nu fii dominant.

Citeste mai multe detalii aici[2].

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este independent, de aceea are nevoie de intelegerea partenerei de cuplu. Nu le place sa primeasca ordine, deci nu te astepta la un barbat pe care il poti tine sub papuc. Ca sa-i atragi atentia, e nevoie de multa munca. Trebuie sa simta “premiul”, sa fie stimulat sa castige. Iar cand este indragostit se va transforma in cavalerul in armura stralucitoare. Isi va coplesi partenera cu atentii. In zilele proaste, insa, va fi arogant, egoist, incapatanat. Vei iesi, insa, pe plus cu un barbat Berbec, intrucat, in majoritatea timpului, este amuzant, incantatory, un amant pasional.

Citeste mai multe detalii aici[2].

Compatibilitati zodia Berbec

Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi. Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Berbec.

Imagine de DarkWorkX[4] de la Pixabay[5]

Endnotes:
  1. Horoscopul 2020 Berbec: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/horoscop-2020-general-un-nou-an-un-nou-deceniu-o-noua-era-care-este-principalul-mesaj-pentru-zodia-ta-la-acest-nou-inceput-total/
  2. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/horoscop-berbec-totul-despre-barbatul-berbec-totul-despre-femeia-berbec/
  3. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-copii-parinti/horoscop-berbec-copilul-berbec-si-parintele-berbec/
  4. DarkWorkX: https://pixabay.com/ro/users/DarkWorkX-1664300/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374404
  5. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4374404
 

Vizualizări: 7248
 

Cuvinte cheie: