Sfatulparintilor.ro

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION

Cum sa cuceresti un barbat scorpion

Daca vrei sa cuceresti un barbat SCORPION, trebuie sa fii cu bagare de seama. Nu este o misiune foarte usoara, dimpotriva, am putea spune.

Iata 7 moduri cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia SCORPION.

1. Creeaza-ti un aer misterios

Acesta este sfatul numarul unu, caci Scorpionului ii place misterul, intriga. Cu cat te gaseste mai fascinanta, cu atat va dori sa te cunoasca mai bine. Nu ii spune totul din prima, lasa lucrurile descoperite unul cate unul. Da-i sansa sa rezolve un puzzle. Daca te prezinti in fata barbatului Scorpion ca o carte deschisa isi va pierde rapid interesul. Atentie, insa, sa nu duci lucrurile in extrema cealalta sis a incepi sa minti in vreun fel. Va da inapoi la primul semn ca nu spui adevarul.

Daca vrei sa stii si mai multe despre barbatul SCORPION, citeste aici.

2. Spune adevarul direct

Barbatul Scorpion nu va aprecia nicioada persoana care se joaca cu focul. In momentul in care isi pierde increderea in cineva, Scorpionul nu va mai acorda a doua sansa. Nici macar minciunile nevinovate nu sunt acceptate. Se va considera tradat. Mai bine spui adevarul direct. Va respecta franchetea, chiar daca e ceva rusinos la mijloc.

3. Stimuleaza-i libidoul

Nu trebuie sa arati bine ca in revista pentru a atrage un barbat Scorpion. Insa trebuie sa ai mult sex-appeal. Trebuie sa-ti pui in valoare erotismul ca sa-i stimulezi libidoul. Flirteaza, foloseste-te de contactul vizual astfel incat sa-ti citeasca gandurile. Atentie, insa, sa nu te duci nici in zona vulgara.

4. Nu te lasa cucerita din prima

Nu trebuie sa fii un “trofeu” usor de obtinut. Lasa-te mai greu cucerita, chiar daca ii transmiti semnalul ca esti disponibila. Cu cat ii starnesti mai mult interesul, cu atat te va dori mai mult. Daca nu se simte provocat, te va considera plicitisitoare.

5. Arata-ti clasa

Scorpionilor le plac femeile demne, cu clasa, cu vointa si cu aspiratii. Nu iti fie teama sa iti arati planurile de viitor, astfel incat sa isi dea seama ca esti o perisoana cu intentii serioasa, cu ambitii.

6. Nu fi marioneta

Scorpionilor le plac femeile care nu isi sustin cu tarie punctele de vedere. Te va testa in repetate randuri si trebuie sa-ti arati ferm pozitia. Chiar daca ai auzit povestile ca Scorpionii sunt obsedati de control, nu trebuie sa fii marioneta lui care se supune fiecarui cuvant.

7. Nu fi indiscreta

Scorpionii au nevoie de intimitate si nu le place ca cineva sa-si bage nasul in treburile lor. Pentru a-l cuceri, castiga-i increderea si iti va spune el cum stau treburile, fara sa fie nevoie sa fii indiscrete. Nu trebuie sa se simta amenintat sau in nesiguranta in preajma ta.

Provocarea seductiei unui barbat Scorpion:

Pentru ca este ca un magnet sexual, Scorpionul te poate hipnotiza. Te poate face sa-l doresti atat de mult incat ai face orice pentru el. Din pacate, insa, sa-l faci pe el sa simta acelasi lucru poate fi un joc complet diferit. Chiar si cand crezi ca ai reusit, sunt sanse destul mari sa te fi inselat. Pentru ca adevarul dur este ca nu stii niciodata ce se intampla cu adevarat in inima unui enigmatic Scorpion.

Toate zodiile

Cum sa cuceresti un barbat BERBEC? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat TAUR? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat GEMENI? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat RAC? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat LEU? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat FECIOARA? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat BALANTA? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat SCORPION? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat SAGETATOR? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat CAPRICORN? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat VARSATOR? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat PESTI? Citeste AICI.

sursa: astroreveal.com

foto

Exit mobile version