Sanatate sexuala

7 zone erogene de care nu stiai

Sunt o multime de motive pentru care ar trebui sa treci peste „zonele plictisitoare” si sa te concentrezi pe cele care conteaza in timpul preludiului.

detalii
ciudatenii despre sex

10 ciudatenii despre sex. Trebuie sa le afli si tu!

Toata lumea stie ca, uneori, partidele de amor sunt departe de a fi sexy. Sunt doar ciudatenii. Iata despre ce este vorba.

detalii
Masturbarea alternativa sexy a meditatiei

Masturbarea – alternativa sexy a meditatiei?

Sigur, este inca un subiect tabu, cu toate acestea toti oamenii au o multime de intrebari legate de masturbare. Chiar daca nu toata lumea se autosatisface, poate ca ar trebui ca mai multi sa o faca.

detalii
Sfaturi ca sa te bucuri de sex la orice varsta

Sfaturi ca sa te bucuri de sex la orice varsta

O viata sexuala activa si sanatoasa ar trebui sa fie o componeta importanta a vietii la orice varsta, chiar si atunci cand imbatranesti. Insa, uneori, schimbarile fizice determinate de varsta sau chiar rutina sexuala pot duce la lipsa satisfactiei in dormitor.

detalii
Cheia longevitatii la barbati

Cheia longevitatii la barbati. Afla ce trebuie sa faci!

Nu exista om pe acest pamant care sa nu-si doreasca sa afle secretul unei vietii lungi si fericite. Insa stiinta a gasit cheia pentru succes, cel putin in cazul barbatilor.

detalii

Vrei un bebe? Iata 5 pasi care favorizeaza conceptia

Primul pas pe care ar trebui sa-l faci daca vrei sa ai un bebe este sa stii macar cu aproximatie data ovulatiei si sa actionezi in consecinta. Insa poti face si alte lucruri care favorizeaza conceptia.

detalii
sa le stii despre sex si relatii

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sex si relatii

In jurul sexului sunt atat de multe povesti incat iti este greu sa stii care sunt adevarate si care sunt nascociri. Dar sa stii lucrurile importante legate de sex este cea mai buna cale de a fi sigur ca faci amor mai bine si in siguranta.

detalii
Sexul dauneaza inimii sau nu

Sexul dauneaza inimii sau nu? Ce spun studiile!

Esti gata sa auzi asta? Noi cercetari in domeniu care au analizat rezultatele a 14 studii au ajuns la o concluzie surprinzatoare in ceea ce priveste impactul sexului asupra inimii (si asta nu la modul romantic). Sexul dauneaza grav sanatatii. Nu este chiar cea mai imbucuratoare veste pe care oamenii ar dori sa o auda. Insa efectele negative ale unei partide de sex se opresc doar asupra persoanelor …

detalii
Cum sa ramai gravida mai repede

Cum sa ramai gravida mai repede

V-ati decis sa aveti copii insa lucrurile nu se desfasoara asa cum va doriti. Poate ca voi sunteti pregatiti, insa lucrurile nu se intampla peste noapte.

detalii
Miros neplacut

Miros neplacut… sub centura? 4 sfaturi speciale pentru barbati

Mirosul natural emanat de zona intima este insesizabil. Ce te faci, insa, cand de sub centura este emanat un miros mai mult decat neplacut?

detalii