5 exercitii fizice pentru imbunatatirea vietii sexuale

05 noiembrie 2018,
Vizualizari: 23.466, 1 azi
Vitamina pentru cresterea potentei

Stii deja ca sportul este bun pentru sanatatea ta. Insa stiai ca mersul la sala iti imbunatateste viata sexuala? „Daca faci sport de 3-4 ori pe saptamana te poate ajuta in privinta tehnicii sexuale, a flexibilitatii si andurantei”, sustine Pete McCall, profesor de sport si instrcutor sportiv.

 

Care sunt insa cele mai bune exercitii pentru sex? McCall recomanda urmatoarele 5 „sexercitii”:

 

1. Ridicarea greutatilor

Exercitiile pentru cresterea fortei sunt excelente si pentru viata ta sexuala. Motivul este simplu: „Exercitiile cu greutati determina corpul sa produca testosteron, care este precursorul primar al dorintei sexuale la barbati”, spune McCall. Acesta recomanda sa folosesti greutati suficient de mari incat sa te simti obosit dupa cea de-a 10-a repetare. De fapt, unele studii au demonstrat ca exercitiile scurte si intense cresc nivelul de testosteron. Pentru imbunatatirea vietii sexuale, fa cateva flotari, abdomene si genuflexiuni. Aceste exercitii care cresc masa musculara conduc la un sex mai bun prin intarirea muschilor de la umeri, piept si abdomen. Un corp puternic creste nivelul energetic de vreme ce aceiasi muschi sunt folositi si in timpul actului sexual.

 

 

2. Exercitii Kegel

Practicarea exercitiilor Kegel sunt considerate excelente pentru barbati pentru ca pot ajuta la prelungirea partidelor de sex si la controlul muschilor pubococcigieni (PC) –  aceiasi pe care ii utilizezi si cand opresti jetul de urina. Aceste exercitii, numite dupa Arnold Kegel, intaresc muschii din zona pelvisului ceea ce va avea ca efect un sex mai bun. „Barbatii pot folosi exercitiile Kegel pentru a intarzia urinarea prin contractarea acestor muschi chiar inainte de orgasm”, spune McCall. Poti incepe prin intreruperea jetului de urina cand mergi la baie pentru a te familiariza cu muschii PC. Dupa aceea, poti practica oricand si oriunde exercitiile Kegel prin contractarea si relaxarea muschilor PC. Contracta pentru 10 secunde, relaxeaza si fa cat de multe repetari poti inainte de a obosi.

 

3. Yoga

Vrei sa-ti condimentezi viata sexuala cu cateva pozitii noi? Practicarea yoga iti ofera un sex mai bun datorita faptului ca permite corpului sa intre in pozitii creative pentru un maximum de placere in timpul partidelor de amor. „Yoga iti imbunatateste flexibilitatea”, care are ca rezultat un sex mai bun, spune McCall. Unii experti sustin ca practicarea yoga iti imbunatateste si nivelul energetic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole