Ultimele

Este relatia ta la final? Afla cum sa-ti dai seama

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Este relatia ta la final? Afla cum sa-ti dai seama
relatia la final

Cand dragostea s-a sfarsit, s-a sfarsit si relatia. Aceasta nu mai este functionala oricat de mult ai incerca sa o “repari”.

Afla in continuare semnele care iti dezvaluie daca relatia ta a ajuns la final.

Partenerul iti spune ca s-a terminat

Acesta este un semn mai mult decat evident, insa nu multe persoane sunt gata sa-l accepte. Nu te “pacali” ca va reveni la sentimente mai bune. Cel mai probabil nu va reveni. Atunci cand o persoana simte ca relatia nu mai merge, inseamna ca nu mai merge.

Sunt prea multe diferente intre voi

Unele diferente pot fi rezolvate cu dragoste si rabdare. Insa daca niciunul dintre parteneri nu vrea sa renunte la propriile credinte, cel mai probabil relatia nu va avea niciun viitor.

Citeste si: 21 de semne simple care prevestesc finalul unei relatii

Tradarea increderii

Pierderea increderii in partenerul de cuplu nu este usor de remediat. Poate ca partenerul a abuzat de o parola pe care o stia si a intrat pe contul de mail fara sa stii. Sau poate ca partenerul te-a mintit si ai descoperit acest lucru. Orice ar fi facut, odata tradata increderea, cu greu mai poate fi recuperata.

Partenerul a calcat stramb

Pastrand registrul, si infidelitatea este greu de remediat. Un angajament incalcat poate duce la ruperea relatiei. O a doua sansa merita incercata, insa a treia, sau a patra sansa, n-ar trebui sa existe.

5. Interes pierdut pentru relatie

Ultimul, dar nu cel din urma motiv, este interesul pierdut pentru relatie. Poate ca te-ai plictisit, poate ca nu mai esti indragostit de partenerul de cuplu, indiferent care ar fi motivul, este timpul sa pleci.

Sunt momente cand singuratatea poate fi mai buna decat o relatie nefunctionala.

Nu rata nici: 16 semne secrete ca relatia voastra NU va dura prea mult. Multe cupluri nici nu le seziseaza

Sursa: Datingadvice.about.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 13 februarie 2023