Ultimele

6 pozitii sexuale si ce spun femeile si barbatii despre ele

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 6 pozitii sexuale si ce spun femeile si barbatii despre ele
6 pozitii sexuale

Nu intotdeauna barbatii si femeile reusesc sa aiba opinii similare si sa manifeste un entuziasm egal legat de un lucru sau altul. Totusi, cand vine vorba despre sex, sunt dispusi sa se puna de acord asupra catorva aspecte, desi din motive diferite. Vezi ce spun ei despre 6 pozitii sexuale populare, pareri exprimate pe site-ul Women’s Health.
 

1. Pozitia „misionarului“

Ce spun ei: „Este o pozitie de baza, care nu are nimic special, spectaculos… E ca si cum ai spune ca vrei sa faci cel mai plictisitor lucru in seara asta. Nu cred ca barbatii mai agreeaza aceasta pozitie.“ – Charlie (26 de ani).
Ce spun ele: „Cui nu-i place aceasta pozitie?! Poti sa ii cuprinzi fundul, sa-l mangai si sa-ti contractezi muschii vaginali in timp ce el e inauntrul tau, pentru a-l satisface mai bine. Sigur ca-mi place!“ – Jen (37 de ani).

 

2. Pozitia „doggy-style“

Ce spun ei: „Aceasta este pozitia mea favorita. E genul de sex pe care cei casatoriti si-l amintesc cu placere. De fapt, e genul de sex pentru care eu si partenera mea ne felicitam dupa aceea!“ – Steven (26 de ani).
Ce spun ele: „Aceasta pozitie primeste cinci stele din partea mea! Corpul uman a fost construit pentru a facilita adoptarea acestei pozitii. E o pozitie potrivita pentru partidele scurte de sex in locuri semi-publice! De asemenea, e o pozitie in care poti fi trasa usor de par si palmuita la fel de usor la fund, fara sa te doara (decat daca iti doresti acest lucru!).“ – Ashley (25 de ani).

Te mai poate interesa: 6 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc

3. Pozitia „ea deasupra“

Ce spun ei: „E o pozitie excelenta, pentru ca imi da posibilitatea de a ma relaxa. Dar, daca vorbim despre o femeie foarte experimentata, este dificil sa rezisti foarte mult ca barbat!“ – Timmy (25 de ani).
Ce spun ele: „Sunt obsedata de control, astfel ca aceasta pozitie mi se potriveste perfect. In acest fel pot detine controlul asupra ritmului si asupra unghiului penetrarii. Asa pot fi sigura ca am si eu orgasm!“ – Helena (27 de ani).

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 februarie 2023