Ultimele

11 lucruri pe care orice tanar ar trebui sa le stie despre erectie

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 11 lucruri pe care orice tanar ar trebui sa le stie despre erectie
despre erectie - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - paprika-3163724_1920

Unele lucruri nu le poti invata decat din experienta mai ales cand este vorba despre erectie. Insa orice tanar ar trebui sa afle cat mai devreme aceste adevaruri despre erectie.

Te va trada

Cand ai prima erectie te simti ca si cum ai schimba un televizor alb negru cu altul color. O multime de perspective ti se deschid. Insa pe cat de uluitoare pare prima erectie, s-ar putea sa-ti schimbi parerea cand isi face aparitia intr-un moment inoportun. Este ca si cum un prieten ar aparea la usa ta cand tu nu vrei decat sa stai in pat si sa te relaxezi.

Bucura-te de ea atat cat dureaza

Va veni o vreme cand nu vei mai avea erectie asa ca bucura-te de ea. E ca si in cazul prietenului de mai sus, insa daca el dispare intr-un incendiu ii vei simti lipsa. La fel este si cu erectia, intr-o buna zi va inceta sa te mai „viziteze”. Noroc ca exista viagra, acum.

Nu este mereu amuzanta

Pregateste-te sufleteste si pentru astfel de clipe. La inceput, tu si erectia ta veti fi cei mai buni prieteni, insa te va „vizita” si in momente inoportune cand iti va veni sa intri in pamant de rusine. Spre exemplu, te vei intreba de ce nu poti sa opresti excitatia cand esti la ora de matematica.

Citeste si: 10 lucruri pe care le ai de facut cand sotul tau isi pierde erectia

Vei avea erectie cand nu vrei si nu vei avea atunci cand vrei

Iti dai seama cum te vei simti in momentul in care te afli in mijlocul unei partide fierbinti, iar erectia isi ia talpasita si te lasa cu ochii in soare?

Nu trebuie sa-ti atingi penisul de fiecare data cand ai o erectie

Acesta este primul tau instinct, insa invata sa te stapanesti.

Initial fetele vor crede ca erectia este ciudata si amuzanta, insa in cele din urma o va considera extraordinara (si ciudata si amuzanta)

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 martie 2024