Sfatulparintilor.ro

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia VARSATOR

Cum sa cuceresti barbatul varsator - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_52521569_L

Ca sa cuceresti un barbat Varsator nu e foarte greu, atat timp cat nu ii dai de inteles ca vrei sa-l “legi” de tine pentru totdeauna. Aplica aceste tactici si iti va fi chiar simplu sa ajungi la inima lui.

 Daca vrei sa stii totul despre barbatul Varsator, citeste aici.

Iata cum sa cuceresti un barbat Varsator

1. Apeleaza la excentricitate

Barbatul Varsator nu este deloc traditionalist si este atras de tot ce este neobisnuit si care iese din anonimat. Astfel ca, daca vrei sa ii atragi atentia, trebuie sa fii diferita de tot ce stie el. Va trebui sa iti pui in valoare originalitatea, sa te imbraci la moda, fara a transforma hainele intr-o “uniforma”. Imbraca-te in ceva care chiar te pune in evidenta, nu doar pentru ca este la moda.

2. Cultiva prietenia

Barbatul Varsator vrea intai sa fie prietenul femeii, apoi trec la alt nivel. Partea mai problematica este ca lui ii place sa isi faca foarte multe prietene. Si se descurca mai greu intr-o relatie “unu-la-unu”. De aceea se si teme sa isi asume vreun angajament amoros. Majoritatea relatiilor de cuplu ale Varsatorilor pornesc de la o pritenie care se transforma in aventura amoroasa mai tarziu. Nu sari in patul tau din prima, deci nu te grabi.


3. Da-i libertate

Cea mai mare greseala pe care o poti face cu un barbat Varsator este sa ii ameninti in vreun fel pretioasa-i libertate. Rebelii zodiacului, Varsatorii nu vor tolera nicio forma de control sau manipulare. Cu cat incerci mai mult sa “legi” de tine un barbat Varsator, cu atat il vei indeparta. Nu are niciun rost sa aplici tactici de a-l face gelos. Este cel mai putin posesiv semn zodiacal.


4. Nu deveni prea sentimentala

Varsatorii sunt firi care se bazeaza pe logica si mai putin pe sentimente. Asa ca nu este o metoda buna sa devii prea sentimentala alaturi de un barbat din acesta zodie. Chiar se pot simti inconfortabil langa o persoana care spune deschis ce simte. Apeleaza la intelectul lui mai degraba, decat la sentimente.


5. Fa-i surprize

O tactica excelenta pentru a cuceri un barbat Varsator este sa-I faci tot timpul surprize. Daca se plictisesc intr-o relatie sentimentala, Varsatorii vor cauta noutatea in alta parte. Nu ii dezvalui totul din prima. Lasa-l sa te descopere gradat.

6. Nu te concentra pe propria persoana

Daca vrei sa cuceresti un barbat Varsator, nu te lauda prea mult. Poti spune lucruri despre tine, dar nu uita sa-l intrebi si despre reusitele lui. Un Varsator va remarca imediat narcisismul si daca suspecteaza ca pescuiesti laude si complimente nu iti va face pe plac.


7. Arata ca ai o viata sociala

Barbatul Varsator este animalul social suprem. Ca sa-l cuceresti trebuie sa-i arati ca si tu ai multi prieteni si cunoscuti. Vorbeste despre ei in compania lui si despre el in compania lor. Arata-te interesata de situatia mondiala, de schimbarile climatice. Barbatul Varsator te va gasi mai interesanta.

Provocarea seductiei unui barbat Varsator

Nu e nevoie sa-ti fluturi genele ca sa cuceresti un barbat Varsator. Dar cu siguranta trebuie sa-i stimulezi intelectul. Capteaza-i mai intai mintea si o va urma in curand si inima. Arata-i ca esti la curent cu informatiile zilei, din toate domeniile. Aceasta este cea mai buna modalitate sa aprinzi focul in inima lui.

Cum sa cuceresti un barbat BERBEC? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat TAUR? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat GEMENI? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat RAC? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat LEU? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat FECIOARA? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat BALANTA? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat SCORPION? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat SAGETATOR? Citeste AICI.

Cum sa cuceresti un barbat CAPRICORN? Citeste AICI.

Sursa: astroreveal.com

Foto: Depositphotos.com

Exit mobile version