9 secrete cu care dai gata o femeie

24 mai 2020,
Vizualizari: 25.945, 1 azi
secrete cu care dai gata o femeie

Nu-ţi ascunde defectele

Nimic nu captează mai repede inima unei femei decât un bărbat bun care doreşte să devină un bărbat mai bun. Femeile iubesc dezvoltarea personală, ele se dau în vânt după bărbaţii care sunt gânditori şi sensibili. Femeilor le plac bărbaţii care-şi arată defectele, spre exemplu un temperamnt puternic sau care este posomorât după o zi de muncă, şi iubesc atunci când el face un efort pentru a le controla.

Nu încerca să-i rezolvi problemele

Când o femeie este nemulţumită de ceva din viaţa ei, nu are nevoie de sfatul tău, ci de cineva care s-o asculte. Bărbaţii sunt nevoia să rezolve lucrurile pentru că sunt orientaţi spre soluţii. Însă pentru femei ascultarea este un lucru extraordinar ce ajută la întărirea relaţiei.

Încuviinţarea nu este de ajuns

Ascultarea este importantă, însă o femeie vrea, de asemenea, să ştie că este înţeleasă. Doar să dai din cap, înţelegător, nu este de ajuns. Când face o pauză, de fapt, îţi oferă oportunitatea de a răspunde într-un mod plin de compasiune. Dacă îţi spune că este supărată pentru că şeful i-a făcut ziua grea, ea vrea să audă de la tine: „Îmi pare rău că ziua de azi a fost atât de grea”. Şi nu uita: Rezistă tentaţiei de a oferi soluţii.

Întâlnirea cu numărul 3 nu este cheia dormitorului

Regula de 3 întâlniri înainte de sex este o legendă urbană. Femeile nu-şi stabilesc o zi anume pentru a invita un potenţial partener în dormitorul lor. Unele femei vor prefera mai multe întâlniri înainte de sex. O regulă bună este să dai relaţiei posibilitatea de a creşte, cel puţin două luni, înainte de a intra în arena sexuală.

Femeile iubesc drumul lung

Adesea, bărbaţii preferă calea rapidă către sex. Însă, multe femei preferă ruta scenică. Femeile vor sex, dar îl capătă prin modalităţi diferite. Înainte de orice, femeile vor să se simtă înţelese, vor să fie romantice. Asta înseamnă timp, discuţii şi sentimente. Cu alte cuvinte, vor preludiu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole