9 secrete cu care dai gata o femeie

12 ianuarie 2023,
Vizualizari: 26.320, 1 azi
secrete cu care dai gata o femeie

Ce doresc femeile? Este o întrebare crucială pentru bărbaţi la care până acum nu s-a descoperit încă un răspuns clar. Iar pentru bărbaţii interesaţi de acest subiect iata  9 secrete pe care le poţi folosi pentru întărirea relaţiei voastre. Cercetarea este bazata pe studiul sănătos al cuplurilor fericite, iar aceste secrete vor fi de nepreţuit mai ales pentru bărbaţii care n-au reuşit până acum să aibă o relaţie stabilă.

Analizaţi cu atenţie secretele şi, mai ales, puneţi-le în aplicare:

Un bărbat afectuos este un bărbat atrăgător

Femeile apreciază bărbaţii care îşi arată partea sensibilă, mai ales atunci când ele sunt supărate. Strânge-o în braţe şi oferă-i o batistă. Alinturile sunt o modalitate excelentă pentru a întări relaţia.

Cavalerismul este încă la modă

Când este vorba de dragoste, multe femei preferă bărbaţii care îşi asumă rolul tradiţional. Cavalerismul este apreciat, în special, în primele luni ale relaţiei. Femeia este perfect capabilă să-şi tragă scaunul sau să deschidă uşa, însă dacă observi că ezită, atunci trebuie să înţelegi că aşteaptă de la tine să te comporţi ca un gentleman.

Te mai poate interesa: 6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc

Îmbracă-te pentru a impresiona

Stilurile vin şi trec, însă bărbatul care este atent la felul în care arată şi se îmbracă va fi mereu la oră. Pentru o femeie conteaza mult felul în care arăţi de la primul flirt până la luna de miere şi mult după. Trebuie să-ţi dai seama dacă există anumite lucruri care îi plac în mod deosebit. Spre exemplu, dacă iubitei tale îi plac bărbaţii îmbrăcaţi în blugi strâmţi atunci e indicat să porţi blugi strâmţi daca vrei sa o cuceresti.

Bărbaţii care se îmbracă în roşu au succes la fete

Acest secret nu provine de la femei, ci de la psihologii care au testat preferinţele subsconştiente ale femeilor. O cercetare interesantă a descoperit faptul că bărbaţii îmbrăcaţi în roşu par a fi percepuţi drept puternici, atractivi şi doriţi de către femei.
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole