4 abilitati care dau gata o femeie. Tu le ai?

10 martie 2020,
Vizualizari: 8.079, 1 azi
abilitati care dau gata o femeie

Femeilor le plac barbatii care au incredere in ei si in abilitatilor lor si care pot avea grija de ei insisi (atunci cand situatia o cere). De asemenea, femeile apreciaza o serie de abilitati de la cele complexe care le demonstreaza masculinitatea la cele emotionale, care indica partea sensibila a barbatilor.

 

Desi este un lucru imposibil sa dai gata orice femeie cu exact aceleasi abilitati, iata un top 4 care impresioneaza femeile:

 

1. Abilitatea de a gati

Orice femeie este placut surprinsa sa descopere ca un barbat poate sa gateasca, vrea sa gateasca si, prin urmare, stie ce sa faca intr-o bucatarie. Nu trebuie neaparat sa mergi la cursuri culinare, sa cumperi ustensile scumpe sau sa pregatesti cina intr-un mod artistic pentru a o da gata. Atat timp cat mancarea are un gust bun, arata si miroase apetisant, sigur o vei impresiona.

 

2. Abilitatea de a repara automobilul

Desi nu toti barbatii sunt innebuniti dupa motoare nu trebui sa te manjesti cu ulei pentru a impresiona o femeie. De obicei, este de ajuns sa mentii masina in stare de functionare, sa inlocuiesti un cauciuc si sa ai unele cunostinte astfel incat sa-ti dai seama care este problema tehnica si o vei impresiona. Este mai bine asa decat sa ridici capota si sa privesti la motor ca si cum ar fi cine stie ce obiect venit de pe alta planeta.

 

 

3. Indemanare

Este impresionant, in ochii unei femei, cand nu-ti este teama sa-ti murdaresti putin mainile pentru a realiza reparatii de baza in casa.

 

 

4. Abilitatea de a purta o conversatie cu ea

Femeile sunt impresionate de barbatii care isi pot exprima opiniile si sentimentele intr-un mod masculin. Din nefericire, cei mai multi dintre barbati nu inteleg ca, pentru o femeie, ideea de comunicare inseamna sa o asculti si sa o intelegi, atunci cand vorbeste despre problemele cu care se confrunta, fara s-o judeci sau sa-i oferi sfaturi nedorite. Cand vei invata cum sa asculti o femeie si cum sa te exprimi intr-un mod adecvat, se va simti inteleasa si respectata, iar relatia voastra va avea mai putine probleme de comunicare.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole