14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat

27 ianuarie 2023,
Vizualizari: 52.357, 1 azi
femeile le considera sexy la un barbat

Multi barbati se considera sexy fara a sti si daca femeile ii percep astfel. In urma unui sondaj realizat printre reprezentantele sexului frumos, iata top 14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat:

1. Umorul

Cea mai usoara modalitate de a te transforma intr-un barbat dorit este simtul umorului, ceea ce explica succesul comediantilor in randul femeilor. Si nu este nici o surpriza ca unul dintre cele mai puternice afrodisiace, din toate timpurile, este rasul. Dupa cum nu poti sa nu respecti un om care poseda simtul umorului indiferet de modalitatea in care il foloseste: posturi amuzante pe blog, glume, bancuri sau chiar farse.

2. Ochii

Poti afla o multime de lucruri despre un barbat doar uitandu-te in ochii lui. Spre exemplu culoarea ochilor sau daca il gasesti sau nu sexy.

3. Ingrijirea personala

Nicio femeie nu va raspunde pozitiv avansurilor unui barbat care nu are grija de de felul in care arata.

Citeste si: Despre femei: Top 12 lucruri pe care bărbaţii le consideră sexy la femei

4. Barba de doua zile

Cele mai multe dintre femei se simt atrase de barbatii care au o barba de doua zile. Domnilor, acum stiti ce sa faceti pentru a cuceri inima unei femei.

5. Oblicii abdominali

Doamnele au decis: oblicii abdominali sunt irezistibili, asa ca domnilor nu va ramane decat sa lucrati din greu la sala pentru a-i obtine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole