4 sfaturi sa alungi monotonia din casnicia ta. Prelungeste-ti luna de miere!

13 noiembrie 2018,
Vizualizari: 2.173, 1 azi
secrete cu care dai gata o femeie

In ultimii ani oamenii petrec mai mult timp planificandu-si nunta decat casnicia. Oamenii nu-si dau seama de paradoxul acestui lucru: de ce sa iti bati atat de mult capul pentru organizarea unei singure zile, decat pentru casnicia propriu zisa care ar trebui sa dureze zeci de ani.

 

Daca vrei ca luna de miere sa dureze mult si bine iata 4 sfaturi sa alungi monotonia din casnicia ta.

 

 

1. Dati-va intalnire

Iar asta nu inseamna iesirea obisnuita de vineri seara, la acelasi restaurat. Daca intalnirea este mereu la fel, veti aluneca rapid in monotonie ceea ce nu va lasa deloc loc de romantism. Iesirile romantice ar trebui sa va trezeasca aceleasi sentimente ca primele voastre iesiri. Mergeti la un restaurant nou, mergeti la un jogging dimineata sau doar stati de vorba seara pana va ajunge somnul. Incercati lucruri pe care, de obicei, nu le faceti. In acest fel, pasiunea dintre voi ramane vie, iar casnicia va avea numai de castigat.

 

 

2. Este important sa va ganditi ce veti purta atunci

Unul dintre aspectele unei casnicii reusite este sa va simtiti confortabil unul in prezenta celuilalt indiferent ca sunteti imbracati in haine sport, dupa ce ati fost la sala, sau ati acumulat unele kilograme in plus, asa cum se intampla adesea dupa ce oamenii se casatoresc. Este minunat sa va iubiti neconditionat, insa atunci cand iesiti impreuna, este important sa dati atentie felului in care va imbracati. Amintiti-va cat de atenti erati cu ce va imbracati la primele intalniri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole