O problema reala de sex: Cum sa alungi plictiseala din dormitor

31 ianuarie 2023,
Vizualizari: 5.937, 1 azi
Cum sa alungi plictiseala din dormitor

În cazul în care sunteţi de mult timp împreună şi aveţi sentimentul că totul a devenit rutină atunci este clar că va confruntati cu o problema comuna de sex.  Chiar şi dacă aţi încercat absolut toate poziţiile pe care le-aţi văzut în filmele pentru adulţi tot mai există o mulţime de sfaturi despre sex care să vă ajute să scăpaţi de plictiseala şi monotonia care există acum în viaţa voastră amoroasă. Iată câteva sfaturi despre sex care vor da un nou suflu acţiunilor din dormitor:

Schimbă tempoul

Viteza este un factor important în jocurile dragostei, aşa că dacă ştii când şi cum să schimbi tempoul, când să te mişti lent sau când să măreşti viteza atunci îi vei putea produce orgasm soţiei tale de fiecare dată când îţi doreşti asta.

Începe lent patdida de amor, apoi pe măsură ce respiraţia soţiei tale  devine mai grea poţi mări viteza, penetrând mai adânc şi mai rapid. Apoi, întreab-o ce vrea să faci. Indiferent de ce-şi doreşte, păstrează ritmul acela pentru o vreme, după care schimbă-l din nou.

Depinde de tine să-ţi dai seama tempoul preferat de soţia ta şi s-o surprinzi mereu prin variarea ritmului şi a amplitudinii mişcărilor. Chiar şi numai aceste lucruri pot alunga plictiseala din dormitor, mai ales când îi observi frustrarea pe faţă pentru că nu schimbi nimic şi faci mereu aceleaşi lucruri, iarăşi şi iarăşi. Când pare că ştie ce urmează, fă-i o supriză şi schimbă tempoul, după care schimbă din nou. O să vezi cât de mult îi plac reperile tale de ritm. Distraţi-vă.

Schimbă preludiul

 Atât de multe cupluri încep să facă sex în exact acelaşi mod mereu. Sunteţi în pat, tu începi să o săruţi, ea îţi întoarce săruturile şi apoi începeţi să faceţi dragoste. Este timpul să adăugaţi elemente noi, surprinzătoare.

Preludiul poate implica orice de la conversaţii sexuale până la dans. Poţi să o săruţi pe gură, sau să te joci cu limba pe spatele ei. Nu există reguli fixe în ceea ce priveşte prelundiul când scopul este alungarea plictiselii din pat. După cum nu există nici un sistem clar atunci când este vorba despre excitarea partenerei. Încearcă lucruri diferite şi poziţii diferite atunci când începeţi să faceţi amor.

Citeste si: Viata sexuala: 4 cai sa alungi plictiseala in dormitor

Schimbă ambianţa

 Nu-ţi fie teamă să faceţi sex în locaţii diferite. Dacă ţie sau soţiei tale nu vă place să vă iubiţi afară sau în locaţii ciudate, cel puţin aţi putea face dragoste în camere diferite. Masa din sfragerie poate fi folosită şi în alte maniere decât să luaţi cina pe ea.

Dormitorul poate părea schimbat în totalitate dacă adaugi câteva lumini de culoare roşie. De la lumânărele parfumate până la becuri roşii, culorile pot modifica în bine starea de spirit şi conduce la punerea în practică a fanteziilor sexuale.

Nu în ultimul rând, muzica este un adjuvant excelent când este vorba despre sex. Experienţa sexuală va fi mult mai bogată în cazul în care muzica adecvată este difuzată în surdină.

Vorbiţi despre sex

 Una dintre cele mai bune modalităţi pentru un sex aprins este să vorbeşti cu soţia ta despre subiect. Poţi să afli lucruri noi despre fanteziile soţiei tale, poate că visează să fie sărutată de o altă femeie, să priviţi filme despre adulţi împreună sau să încercaţi lucruri noi din punct de vedere sexual.

Nu rata nici: Vrei mai mult sex? Cum sa combati plictiseala in pat

Apelaţi la jucării

 Jucăriile sexuale o pot ajuta pe soţia ta să ajungă mai repede la orgasm. Puteţi merge împreună la un sex shop şi descoperiţi care sunt jucăriile care vă fac cu ochiul şi pe care le-aţi vrea în patul vostru.

Cei mai buni aliaţi ai voştri pentru alungarea plictiselii şi monotoniei din dormitor sunt creativitatea şi spontaneitatea pe care trebuie să le folosiţi în mod inteligent. O relaţie sexuală întinsă pe mai mulţi ani nu trebuie să devină corvoadă pentru nici unul dintre parteneri şi nici nu trebuie să fie o rutină din care aveţi senzaţia că nu puteţi scăpa orice aţi face.

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole