O problema reala de sex: Plictiseala din dormitor. Cum sa o alungi

02 ianuarie 2019,
Vizualizari: 5.792, 1 azi
Horoscop erotic decembrie 2018

În cazul în care sunteţi de mult timp împreună şi aveţi sentimentul că totul a devenit rutină atunci este clar că va confruntati cu o problema comuna de sex.  Chiar şi dacă aţi încercat absolut toate poziţiile pe care le-aţi văzut în filmele pentru adulţi tot mai există o mulţime de sfaturi despre sex care să vă ajute să scăpaţi de plictiseala şi monotonia care există acum în viaţa voastră amoroasă. Iată câteva sfaturi despre sex care vor da un nou suflu acţiunilor din dormitor:

 

Schimbă tempoul

Viteza este un factor important în jocurile dragostei, aşa că dacă ştii când şi cum să schimbi tempoul, când să te mişti lent sau când să măreşti viteza atunci îi vei putea produce orgasm soţiei tale de fiecare dată când îţi doreşti asta.

Începe lent patdida de amor, apoi pe măsură ce respiraţia soţiei tale  devine mai grea poţi mări viteza, penetrând mai adânc şi mai rapid. Apoi, întreab-o ce vrea să faci. Indiferent de ce-şi doreşte, păstrează ritmul acela pentru o vreme, după care schimbă-l din nou.

Depinde de tine să-ţi dai seama tempoul preferat de soţia ta şi s-o surprinzi mereu prin variarea ritmului şi a amplitudinii mişcărilor. Chiar şi numai aceste lucruri pot alunga plictiseala din dormitor, mai ales când îi observi frustrarea pe faţă pentru că nu schimbi nimic şi faci mereu aceleaşi lucruri, iarăşi şi iarăşi. Când pare că ştie ce urmează, fă-i o supriză şi schimbă tempoul, după care schimbă din nou. O să vezi cât de mult îi plac reperile tale de ritm. Dsitracţi-vă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole