Ultimele

Vrei mai mult sex? Cum sa combati plictiseala in pat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Vrei mai mult sex? Cum sa combati plictiseala in pat
Cum sa combati plictiseala in pat - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-2098389_1920

Inainte sa-ti dai seama, rutina se si instaleaza in dormitor si te surprinzi cum totul devine automatism si dureaza pe ceas fix 3 minute. Dar nu lasa lucrurile asa! Site-ul Womanshealthmag.com propune cateva solutii eficiente de combatere a plictiselii in dormitor.

1. Respira corect

Desi ti se poate parea derizoriu, respiratia poate imbunatati mult lucrurile intre voi. O respiratie corecta inseamna o oxigenare foarte buna a intregului corp si, deci, senzatii sexuale acutizate. Ba mai mult decat atat, o respiratie corecta actioneaza pozitiv si asupra starii psihice, sustin specialistii, marind gradul de excitatie. De altfel, respiratia si tehniciile aferente ei sunt parte importanta din perceptele sexuale tantrice. Asadar, inspira si expira profund, cu ritmicitate, in timpul actului sexual.

2. Atingerea

Cu totii stim cat e de importanta in sex, dar felul in care atingi si mai ales unde atingi, intotdeauna face diferenta. Exact anumite parti ale corpului, o data stimulate, contribuie esential la cresterea gradului de excitare. De exemplu, zona osoasa de deasupra fundului este puternic inervata si o data stimulata, lubrifierea se imbunatateste si excitatia creste considerabil. Asadar, intreaga zona se poate presa usor, pentru rezultate spectaculoase. Ii poti rasplati tehnica, masandu-i talpa piciorului, sub degetul mare, in curbura piciorului. Se pare ca acolo este un centru extrem de eficient din punct de vedere sexual, o data ce aceasta este stimulat.

Citeste si: Plictiseala in pat? Iata 8 pozitii sexuale care vor incinge dormitorul

3. Inclestare si eliberare

Orgasmul este, practic, o cumulare de tensiune urmata de eliberarea acesteia, in valuri de placere.  Cum ajungi sa controlezi si sa lucrezi cu buna stiinta la constructia acestei inclestari, ca apoi s-o eliberezi? Specialistii recomanda exercitiile Kegel, care se pare ca-si au rostul lor in controlul si disciplina musculaturii vaginale. De obicei, excitarea se instaureaza de la creier la vagin, insa, in cazul practicarii acestor exercitii, procesul se poate inversa. Iar eliberarea acelei energii cumulate poate fi cu mult mai exploziva daca musculatura este bine antrenata.

4. Control psihic

Femeile pot ajunge la orgasm numai daca au o stare psihica buna si nu sunt bantuite de angoase sau stari anxioase. Asta se intampla deoarece creierul femeii e puternic conectat la intregul proces sexual si emotia este strans legata de partea fizica. Asadar, este bine sa invati sa iti controlezi emotiile, sa te concentrezi exclusiv asupra a ceea ce se intampla sub centura si sa lasi orice alta preocupare la momentul respectiv. O tehnica apreciata se pare ca este meditiatia orgasmica. Ea ajuta concret la concentrarea asupra activitatii sexuale si atingerea orgasmului, si eliminarea oricarui alt gand care invadeaza mintea. La toate astea se adauga si o buna comunicare cu partenerul, caruia trebuie in permanenta sa-i spui ce ti-ai dori sau ce ti-ar placea.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17 februarie 2023