Ultimele

Sex de la A la Z. Ce spune numele tau despre sexualitatea ta

Ce spune numele tau despre sex

Nume care incep cu T

Esti sensibil si destul de pasiv in dormitor. Iti place ca partenerul sa preia conducerea. Te excita muzica, luminile difuze si gesturile romantice. Esti romantic, idealist, iti place sa fii rasfatat, mangaiat. Flirtul este una dintre armele tale de baza, iar inainte de a porni intr-o relatie iti construiesti intai in minte un scenariu despre cum vor evolua lucrurile.

Nume care incep cu U

Esti entuziast si idealist, in cautarea unui partener pe care sa-l venerezi. Pentru tine, dragostea este o provocare, o aventura, in care sa experimentezi. In dormitor, pui placerea partenerului pe primul loc. Iti place sa-i faci cadouri, prin care sa-i arati aprecierea ta.

Nume care incep cu V

Esti singuratic si ai nevoie de libertate, spatiu. Nu te implici intr-o relatie daca simti ca potentialul partener iti poate restrictiona libertatea. Te atrag persoanele excentrice si diferentele mari de varsta, fie in plus, fie in minus.  Esti excitat de situatiile riscante, chiar si de scenele homosexuale, chiar daca nu participi la ele.

Nume care incep cu W

Nu iti place sa fii refuzat si atunci ti-ai perfectionat arta seductiei. Insisti pana cand persoana pe care ai pus ochii va ajunge in bratele tale. Esti romantic, indragostit de ideea de dragoste, si de multe ori nu vezi persoana de langa tine asa cum este in realitate, ci cum ti-o inchipui tu.

Nume care incep cu X

Te plictisesti foarte repede si te descurci sa ai mai multe relatii de-odata. Iti place sa vorbesti in timp ce faci sex, pui in practica toate fanteziile care iti trec prin cap. Iar imaginatia ta este destul de bogata. Iti creezi in minte tot felul de scenarii, iar apoi cauti partenerii cu care sa le experimentezi.

Nume care incep cu Z

Tu pui afacerile pe primul loc, apoi placerea. Iar atunci cand te framanta aspecte legate de cariera, afaceri sau bani, sexul este un cuvant pe care il uiti cu desavarsire. Esti extrem de sensibil si senzual, insa pentru a ajunge in dormitor trebuie sa fii linistit in ceea ce priveste cariera sau banii.

Imagine de Pexels de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 5 noiembrie 2023