Ultimele

Sex de la A la Z. Ce spune numele tau despre sexualitatea ta

Ce spune numele tau despre sex

Nume care incep cu J

Esti tot timpul in cautarea perfectiunii. Esti in cautarea unui partener inteligent, de clasa superioara, meticuls si atragator din punct de vedere sexual. In dormitor esti la fel de perfectionist si nu vrei sa-ti scape niciun detaliu pentru a te bucura de senzatii depline. Iti este greu sa te apropii de partener din punct de vedere emotional, insa din punct de vedere sexual esti trup si suflet.

Nume care incep cu K

Esti secretos si timid, insa foarte sexy, senzual si pasional. Numai ca pastrezi aceasta latura doar pentru intimitate. Cand ajungi in dormitor, esti expert, stii si aplici o multime de trucuri si jocuri care ridica partenerul pe culmile placerii. Nu te grabesti si astepti persoana potrivita, in care sa ai deplina incredere, inainte sa faci sex.

Nume care incep cu L

Odata ce ti-ai pus ceva in cap, este foarte greu sa-ti reziste cineva. Nu te dai batut(a) pana cand nu iti cedeaza. Esti dragastos si iubitor si imediat ce simti ca cineva are o problema esti acolo. Pur si simplu te excita gandul ca poti consola pe cineva aflat la necaz.

Nume care incep cu M

Esti pasional si te implicit intr-o relatie cu toata fiinta ta. Nimic nu te poate opri. Niciun obstacol nu te darama. Nu iti doresti decat un partener care sa fie exact ca tine, cu aceleasi dorinte si lipsa de inhibitii. Crezi in libertatea totala din punct de vedere sexual si esti pregatit pentru asta oricand si oriunde. Energia sexuala este de nestavilit.

Nume care incep cu N

Pari inocent si timid, insa este doar o aparenta. Cand vine vorba de sex, nu mai esti deloc un novice, ci un expert. Te plictisesti insa foarte repede si daca nu esti suficient de stimulat. In cautarea perfectiunii, poti fi foarte aspru cu partenerul de sex si ii tai acestuia tot elanul cu criticile tale. Daca in plan sexual esti as, la comunicare mai de lucrat.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 5 noiembrie 2023