Ultimele

Sex de la A la Z. Ce spune numele tau despre sexualitatea ta

Ce spune numele tau despre sex

Nume care incep cu litera E

Cea mai mare nevoie a ta este sa vorbesti. Daca partenerul tau nu este un bun ascultator, ai o problema. Nu te intereseaza din punct de vedere sexual o persoana care nu are un intelect ridicat. Pentru tine, partenerul perfect trebuie sa fie un prieten bun si loial, un companion desavarsit si un amant excelent. Esti adeptul armoniei si nu-ti plac tulburarile de niciun fel. Cu toate acestea, nu te dai in laturi de la o disputa, daca este argumentata coerent. Iti place sa flirtezi si “vanatoarea” este pentru tine mult mai interesanta decat sexul in sine.

Ce spune data ta de nastere despre cum faci dragoste

Nume care incep cu litera F

Esti idealist si romantic si iti pui partenerul pe un piedestal. Iti place sa flirtezi insa, imediat ce iti gasesti un partener nu te mai uiti la altcineva. Esti senzual si pasional in intimitate, iar in public extravagant si galant. Te-ai nascut romantic, iti plac scenele de iubire dramatice. Esti foarte generos.

Nume care incep cu litera G

Esti foarte romantic si visezi la o iubire stralucitoare, ca-n filme. Iti place aventura, iti place sa experimentezi sa incerci orice este nou din punct de vedere sexual. Iti plac persoanele istete, care sa te stimuleze si cu care sa nu iti fie greu sa sustii un dialog. Ai nevoie de o relatie in care sa va imbratisati des, sa cinati impreuna, sa va giugiuliti tot timpul.

Nume care incep cu litera H

Esti in cautarea unui partener statornic, generos, cu o reputatie buna. Daca l-ai gasit esti foarte generos cu el. Pana sa te implici intr-o relatie serioasa, insa, esti foarte cumpatat si nu “arunci” cu banii in stanga si in dreapta. In dormitor, esti senzual si rabdator.

Nume care incep cu I

Vrei sa fii iubit si adorat. Iti plac luxul, senzualitatea si placerea trupului. Esti in cautarea unui partener experimentat, care stie ce face. Nu vrei un amator, pentru ca amatorii au nevoie de indrumare. Iar tu esti dornic de a experimenta lucruri noi in pat, simti nevoia de aventuri ce nu pot fi satisfacute de un incepator.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 5 noiembrie 2023