Ultimele

Sex de la A la Z. Ce spune numele tau despre sexualitatea ta

Ce spune numele tau despre sex

Nume care incep cu O

Tot ce are legatura cu sexul te intereseaza. Insa iti este foarte greu sa si recunosti si, mai ales, sa vorbesti despre dorintele tale. Desi esti pasional si serios, poti fi foarte pretentios cand iti alegi un partener. Asa se si face ca ai perioade lungi in care esti singur. Pentru tine sexul este ceva serios. Ceri intensitate, diversitate si disponibilitate. Cateodata pasiunea ta se transforma in posesivitate si risti sa indepartezi partenerii.

Nume care incep cu P

Esti o persoana sociabila si empatica. De multe ori te gandesti la sentimentele celorlalti inainte de a te gandi la tine. Esti in cautarea unui partener atragator, inteligent, dar suficient de nebunatic in intimitate. Iti place sa flirtezi si sa primesti complimente.

Nume care incep cu R

Esti ordonat si nu-ti plac deloc tulburarile de orice fel. Esti in cautarea unui partener inteligent si atragator, de care sa fii mandru. In dormitor esti tandru si rabdator, iar daca partenerul nu este la fel de priceput, te transformi cu usurinta intr-un profesor.

Nume care incep cu S/ Ș

Esti foarte romantic, idealist si crezi ca a iubi inseamna a suferi. Esti atras de persoanele aflate in dificultate, care au suferit si pe care esti pregatit sa le salvezi. Te indragostesti repede, esti vesnic indragostit. Nimeni in afara de partenerul tau nu iti cunoaste fanteziile si visele erotice.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 5 noiembrie 2023