Problemesex

Povesti adevarate: 8 fantezii sexuale care au devenit realitate

fantezii sexuale care au devenit realitate

Cand este vorba despre sex imaginatia majoritatii oamenilor este efervescenta. Si, datorita internetului, aproape orice visezi poti gasi in filmele pentru adulti. Ce se intampla insa cand fantezia se transforma in realitate?

Iata ce au povestit cativa cititori ai revistei Playboy, sub protecti anonimatului.

Acum imagineaza-ti cum arata aniversarile lor

Am avut prima experienta sexuala in trei, de ziua mea, in urma cu cativa ani. Trebuie sa spun va visam la o asemenea experienta de multa vreme. Au participat sotia mea si o prietena comuna. Am inregistrat evenimentul care a durat in jur de doua ore. A fost, fara indoiala, cea mai frumoasa zi din viata mea.

Ce vor femeile? 3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc

Suna ca intr-o comedie romantica

M-am indragostit de o femeie mai mare decat mine, ce era un client obisnuit al locului unde lucram. Dupa o multime de conversatii, ani intregi in care ne urmaream cu privirile si zambete incarcate cu subintelesuri, am invitat-o in oras. Niciunul dintre noi nu avea nicio idee legata de cum vor decurge lucrurile, am petrecut cateva ore vorbind, am baut vin simtind pasiunea care pulsa intre noi. La un moment dat, dupa ce conversatia a devenit mai intima am simtit ca este momentul sa ne sarutam. Simteam ca atmosfera era incarcata cu electricitate. A fost mai frumos decat mi-am imaginat.

Intorsatura de situatie

Am fost intrigat de BDSM dupa ce pe la 12-13 ani am vazut cateva imagini cu astfel de practici. Aveam fantezii legate de intalnirea cu o femeie dominatoare, iar eu sa devin micutul ei animalus de companie. Peste ani s-a intamplat sa intalnesc o astfel de urmasa a Evei in mediul profesional si am facut tot posibilul sa o cuceresc. Cinci ani mai tarziu ne-am logodit.

Uneori, fantezia este diferita de realitate

Una dintre fanteziile mele cele mai ascunse era sa primesc un sex oral. Si, intr-o zi visul a devenit realitate. Mi s-a facut nu unul, nu doua, ci sase la rand. A doua zi dimineata, m-am trezit cu inca un sex oral. A fost incredibil.

Top fantezii sexuale la femei si barbati! Diferentele nu sunt foarte mari

Stirile locale m-au facut sa cred ca este adevarat

M-am culcat cu profesoara mea de Engleza. Totul a inceput cand aveam 15 ani si s-a terminat chiar inainte sa implinesc 18 ani. N-am facut-o niciodata intr-o sala de clasa ci in camere de motel sau la ea acasa. Mi-a facut sex oral la ea in masina sau in biroul pe care il avea la scoala. Mi se parea extrem de excitant atunci cand, desi avea o iubita de varsta mea, ma chema la ea in birou. Cativa ani mai tarziu, am vazut-o la stiri, fiind arestata pentru ca se culca cu elevii sai. Nu stiu daca eu am fost primul, insa mie asa imi spunea.

Multa incredere in sine

Sunt exhibitionista. Cea mai mare fantezie a mea era sa fiu vazut de oameni si sa ascult comentariile lor legate de corpul meu. Fostul iubit a aranjat un „loc de distractie” si a aranjat sa facem amor pe o platforma in diverse costume si pozitii. Oamenii priveau si votau pentru diverse costume si pozitii. Imi schimbam hainele si pozitia la fiecare 30 de minute. Am facut amor timp de 10 ore. A fost uimitor.

Lovituri

Cea mai mare fantezie a mea era sa fiu lovit in timp ce fac amor. Visul a devenit realitate, in timp ce eram burlac. Dupa ce m-am casatorit, n-am mai simtit nevoia aceasta de a fi plesnit in timpul sexului.

Femeia matura, dar sexy

Era mama prietena mele. Era sexy din cale afara si avea un bust cu adevarat impresionant. Intr-o zi, mi s-a stricat bicicleta si ea s-a oferit sa ma duca cu masina la scoala. Apoi ne-am imprietenit pe Facebook. Mi-a vorbit despre casnicia ei ratata. Cateva zile mai tarziu era in patul meu. M-a lasat sa fac cu sanii ei tot ce mi-am dorit. Ne mai intalnim si acum din cand in cand.

Sursa: playboy.com

Imagine de Alexandr Ivanov de la Pixabay

Exit mobile version