Top fantezii sexuale la femei si barbati! Diferentele nu sunt foarte mari

16 octombrie 2023,
Vizualizari: 12.113, 1 azi
Top fantezii sexuale

Toti oamenii au fantezii sexuale. Insa, de cele mai multe ori, aceste fantezii sunt insotite de nesiguranta, de teama ca ele sa nu faca din tine o ciudatenie printre semenii tai. Nu ai de ce sa te gandesti la asta, vei fi surprins de rezultatele unui studiu publicate recent in The Journal of Sexual Medicine.

Dominatia

Dominatia a fost de multe ori nominalizata la capitolul dorinte in dormitor. Peste jumatate dintre barbatii si femeile care au participat la sondaj au dezvaluit ca vor un partener care sa-i domine in dormitor. Insa si dominarea partenerului este o fantezie la fel de intalnita. 47% dintre femei au declarat ca vor sa domine intre cearsafuri. 59,6% dintre barbati au raportat aceeasi fantezie. Dorintele asemanatoare, precum a fi legat au fost si ele mentionate de catre subiectii sondajului. Chiar daca biciuirea si lovirea nu au obtinut scoruri inalte, o treime dintre participanti au declarat ca si-ar dori sa incerce.

Citeste si: Fantezii sexuale in functie de zodie. Ti se potrivesc?

Sex in grup

Acest tip de fantezie a obtinut scoruri mixte. Un numar important atat dintre barbati cat si si dintre femei ar vrea sa faca sex cu doi barbati, 45,2%, respectiv 30,9%. Sexul cu doua femei este fantezia preferata a barbatilor, astfel 84,5% dintre barbati au declarat ca sunt gata oricand sa incerce asta. Sexul cu trei sau mai multi parteneri a fost extrem de popular printre barbati insa doar daca toti acesti parteneri erau de sex feminin, in vreme ce doar 24,7 femei viseaza la o experienta asemanatoare.

Sex in locuri neobisnuite

De departe asta este una dintre cele mai intalnite fantezii atat in randul barbatilor cat si al femeilor. 82,3% dintre barbati si 81,7% femei isi doresc o experienta sexuala in locuri mai putin obisnuite. In general, locul de desfasurare a partidei de sex a contat in proportie de peste 80% atat in viziunea barbatilor cat si a femeilor. Locurile publice au obtinut scoruri peste medie din partea ambelor sexe. Aproape 20% dintre participati ar vrea sa se expuna in public cand fac sex si peste 48 dintre barbati au fantezii cu partide sexuale in public.

Nu rata nici: Pentru barbati: Ce spun fanteziile tale sexuale despre tine

Sex cu un strain

Aceasta fantezie este apreciata si de femei si de barbati, in special cand este vorba despre infidelitate. 72.5% dintre barbati si 48,9% dintre femei doresc sa faca sex cu cineva necunoscut. 66.3% dintre femei isi doresc o experienta sexuala cu cineva cunoscut, insa care nu le este partener, in vreme ce acelasi lucru este dorit si de catre 83.4% dintre barbati.

Studiul a concluzionat ca oamenii au diferite fantezii care, din punct de vedere statistic, sunt rare, neobisnuite sau tipice. In plus, variatia dintre persoanele care si-ar dori ca aceste dorinte sa devina realitate si cei care nu vor acest lucru este destul de mare.

Asa ca nu trebuie sa te stresezi legat de ce ti-ar placea sa experimentezi in dormitor.

Sursa: positivemed.com

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole