Ultimele

Ce vor femeile? 3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Ce vor femeile? 3 fantezii sexuale pe care toate femeile le au, dar nu recunosc
fantezii sexuale femei

Intrebarea care va macina vesnic mintile barbatilor este “Ce vor femeile?”. Oricat de mult ar crede ca au aflat raspunsul, nu sunt niciodata aproape de adevar. Si asta pentru ca femeile au un set complet diferit de interese din punct de vedere erotic si sexual. In ceea ce priveste fanteziile sexuale ale femeilor, lucrurile stau la fel. Sunt un mister pentru barbati si asta pentru ca, desi in sinea lor tanjesc dupa anumite lucruri, unele femei nu vor sa recunoasca.

1. Orgasm la fiecare partida de sex

Desigur, stiti mitul potrivit caruia femeile nu sunt atat de mult interesate de orgasm, precum barbatii. Ele, femeile, se pot simti bine in timpul partidei de sex, chiar daca n-au atins punctul culminant. Chiar credeti ca femeile nu tin mortis sa aiba orgasm? Daca da, va inselati. In fanteziile sexuale ale femeilor, orgasmul este prezent de fiecare data. Orice scenariu erotic pe care si-l inchipuie femeile se incheie cu cel putin un orgasm.

Femeile sunt capabile sa aiba orgasm, la fel de usor ca barbatii. Diferenta este ca dureaza putin mai mult decat la barbati sa ajunga acolo.

Citeste si: Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

2. Orgasm multiplu

Literatura de specialitate scoate la iveala foarte multe dorinte secrete ale femeilor, pe care multe dintre ele nu le-ar recunoaste. Femeile isi doresc sa fie dominate, adorate, iubite si rasfatate si sa aiba… orgasme multiple. De ce este atat de comuna aceasta dorinta? Lucrurile stau mai clar decat v-ati inchipui. Daca femeile isi doresc partide de lunga durata in care sa fie zeite adorate, principala fantezie a barbatilor este un sex “furios si iute”. Si nu intotdeauna femeile resusesc sa ajunga la fel de “furios si iute” la orgasm.

3. Sex toata noaptea

Avand in vedere toata experienta acumulata pana acum, femeile au invatat lectia: o partida de sex dureaza cateva minute. Asta nu inseamna ca nu si-ar dori mai mult. Studiile releva faptul ca femeile tanjesc dupa o partida de lunga durata. Explicatia este simpla: ele au nevoie de 9 ori mai mult timp decat barbatii pentru a ajunge la starea de excitatie maxima pentru a avea orgasm.

Si cum statisticile spun ca, in medie, o partida de sex dureaza 5 minute (chiar si mai putin in unele cazuri), nu mai mira pe nimeni de ce viseaza la mult mai mult decat atat.

Nu rata nici: Top 5 fantezii sexuale ale femeilor, decodificate

foto: Depositphotos.com

Data articol: 15 martie 2024