Ultimele

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Relatii & Cuplu » Sanatate sexuala » Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor
cele mai puternice fantezii sexuale

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contribuie activ la o relatie sexuala sanatoasa. Insa pe cat de mult gandim, pe atat de putin rostim cand e vorba de sex.

Multi barbati nu au curajul sa isi intrebe partenera despre fanteziile ei sexuale, insa studii realizate pe esantioane reprezentative releva un top 9 pe care le puteti parcurge in randurile urmatoare:

Fantezii sexuale # 1:  Abandonul

Femeile se imaginează adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce doreşte cu ele. Nu înseamnă neapărat că şi vor să experimenteze asta în viaţa sexuală reală desi nu se stie niciodata.

Fantezii sexuale # 2: Sex voyeuristic

Femeia este urmărită în timp ce face amor sau este obligată să facă sex în faţa altor oameni. Sau poate că visează să spioneze alte cupluri în timp ce face amor. Oricine, un străin sau cineva cunoscut poate fi transformat în subiectul fanteziilor unei femei.

Fantezii sexuale # 3: Cavalerul în armură strălucitoare

Aceasta este o fantezie romantică. Femeia este curtată, sedusă de către bărbatul visurilor ei. Acesta o tratează exact aşa cum nu se întâmplă în viaţa reală. O răsfaţă, o înţelege şi este îndrăgostit până peste cap de ea. Şi, pentru ca totul să fie perfect, el îi îndeplineşte absolut toate fanteziile sexuale fără ca măcar s-o întrebe ce şi-ar dori.

Citeste si: Fantezii sexuale in functie de zodie. Ti se potrivesc?

 Fantezii sexuale # 4: Fata rea

Femeia care respectă toate regulile în viaţa de zi cu zi visează ca, din când în când, să lase fata rea din ea să iasă la suprafaţă. Poate că îşi imaginează că se dezbracă în faţa mai multor bărbaţi sau că seduce un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut şi are o aventură de o noapte cu el. În vis este agresivă şi obţine oricând orice doreşte fără să aibă mustrări de conştiinţă.

 Fantezii sexuale # 5: Dominatoarea

Acesta este una dintre fanteziile preferate ale femeilor. Ea este un prădător sexual de top şi-şi transformă bărbatul într-un sclav sexual. Îl ţine legat, până când acesta îi jură supunere, iar după ce-l dezleagă îi spune unde, când şi cum s-o atingă.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31 mai 2023