Ultimele

Moarte stupida: A vrut sa-si aureasca penisul, dar a murit in chinuri

Relatii & Cuplu » Stiri » Moarte stupida: A vrut sa-si aureasca penisul, dar a murit in chinuri
Moarte stupida

Un tanar de 21 de ani din Los Angeles a murit dupa ce a incercat sa-si aureasca penisul. Nazario Conchuza Gonzalez, originar din El Salvador, era un barbat caruia ii placeau senzatiile tari. Pentru a-si sarbatori ziua de nastere, el a incercat sa-si acopere organul genital cu aur, apeland la o masina folosita la placarea diverselor obiecte, pe care o furase dintr-un garaj. Asta dupa ce, mai intai, si-a vopsit „barbatia” cu o vopsea aurie pe baza de plumb.

Te mai poate interesa: Tot ce trebuie sa stii despre dimensiunile penisului

Nu se stie daca tanarul era fan al parodiei „Goldmember”, dupa celebrul film cu James Bond – „Goldfinger”, dar un lucru este clar. Porecla lui era Pelotas de oro (Testicule de aur, in spaniola – n.r.). N-a mai apucat sa isi transforme porecla in realitate, caci a a murit in urma unor complicatii cauzate de „tratamentul de infrumusetare” la care s-a supus singur.

Se pare ca placarea cu aur a organelor genitale este un trend in comunitatea „baietilor rai” din care si Nazario facea parte. „Este al treilea caz cu care ne-am confruntat in acest an. Nu stiu de unde vine ideea asta, dar cu siguranta este una foarte periculoasa care duce la complicatii grave si chiar la decesul pacientului”, spune medicul Ian Joseffson, de la Spitalul Comunitar din Los Angeles.

Nu rata nici: Ce inseamna un penis mare?

Desi nu se confirma inca, exista ipoteza conform careia aurirea penisului sa fie inspirata de civilizatia Maia, ai caror membri isi aureau diverse parti ale corpului, drept ofranda adusa zeilor care sa le ofere, in schimb, putere.

Sursa: yourtango.com

foto: pixabay.com

Data articol: 16 mai 2023