Educatie sexuala

Ce inseamna un penis mare?

11 octombrie 2017,
Vizualizari: 17.943, 1 azi
penis mare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - measurement-1476919_1920

Legendele despre marimea penisului circula de cand lunmea si pamantul; recent, insa, tocmai a fost desfiintata una dintre ele, conform careia ar fi existat o legatura intre penis si lungimea piciorului. Nu, nu exista, conform tuturor specialistilor din lume, dezvaluie site-ul Askmen.com .

 

Acelasi site lamureste, totodata, ce inseamna un penis mare fata de media barbateasca.

 

 

Cat de mare e un penis?

Este o intrebare la care cu greu se poate da un raspuns concret. Singurele raspunsuri in jurul subiectului sunt furnizate de sondaje de opinie care intervieveaza esantioane de indivizi asupra lungimii si grosimii penisului. Asffel, rezulta ca lungimea medie a penisului in erectie este intre 13-15 cm. In mod logic, orice depaseste aceste dimensiuni se poate numi un penis mare.  De asemenea, in ceea ce priveste grosimea, literatura de specialitate afirma ca grosimea medie este intre 11,50-12,50 cm – in deplina erectie.

 

 

Cum imi masor corect penisul?

Orice masuratoare trebuie sa aiba loc in erectie, fiindca erectia este singura stare care conteaza si care poate satisface o femeie.  Lungimea se masoara, simplu, cu o rigla sau metru de croitorie, de la baza pana la varf (baza de deasupra penisului, nu dedesubt). Grosimea se masuoara fix la jumatatea penisului.

 

 

Lungimea penisului flasc versus lungimea penisului erect

Studiile de specialitate demonstreaza ca nu exista o legatura direct proportional intre cele doua dimensiuni. Ceea ce inseamna ca unii barbati “cresc” mai mult la erectie decat altii, avand, poate, aceleasi dimensiuni in stare flasca.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole