Ultimele

Tot ce trebuie sa stii despre dimensiunile penisului

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Tot ce trebuie sa stii despre dimensiunile penisului
despre dimensiunile penisului

In ciuda tuturor marilor probleme cu care un barbat se confrunta – cariera lui, imaginea lui, fizicul lui – dimensiunea penisului lui ramane o problema in topul acestei liste, fiindca toti barbatii si-ar dori un penis cat mai mare, desigur. Si daca cumva ai de gand sa trimiti fotografii virtuale potentialelor tale iubite cu dimensiunile a ceea ce oferi, e bine sa stii care ti-e concurenta si cam pe unde te situezi de fapt.

Asadar, ce inseamna sa ai un penis mare? Din pacate, nu e o intrebare care sa presupuna un raspuns simplu.

Ce inseamna un penis mare?

Dezbaterile pe aceasta tema sunt nesfarsite, insa totusi s-a ajuns la concluzia ca media unui penis erect normal se invarte pe undeva in jurul a 13-14 cm. Asadar, putem afirma ca tot ce se duce mai sus de 14 cm poate fi considerat “mare”.  Desigur, literatura de specialitate da mai multe dimensiuni pe care le indica drept medii.

Cum fac sa-mi masor penisul corect?

O masuratoare cu adevarat corecta poate fi facuta doar cu penisul complet erect, altfel pot interveni erori. In plus, numai erectia conteaza, fiindca numai cu penisul erect iti poti satisface iubita. Masuratoarea in sine e relativ simpla: intinde o ruleta de la baza penisului erect pana la varf si… vezi ce-ti indica. Atat masoara penisul tau. Pentru circumferinta, ia un centimetru (cel de croitorie e foarte bun, caci se poate rula) si masoara exact la mijloc.

Masura penisului flasc are vreo legatura cu masura penisului erect?!

Studiile de specialitate arata ca nu exista absolut nici o legatura intre cele doua masuratori. Concret,  un penis flasc mic nu presupune si un penis erect mic. Chiar daca in stare flasca penisul tau masoara foarte putin, in stare erecta e posibil sa sara de dimensiunile medii.

Citeste si: Ce inseamna un penis mare?

Marimea penisului are legatura cu marimea corpului?

Raspunsul este, fara doar si poate, DA.  Mai precis, vorbim despre inaltime. Barbatii inalti au penisuri mai mari – din nou vorbim de medie. Dar regula nu este valabila si cand vorbim despre greutate! Dimpotriva, barbatii supraponderali sau obezi au, de obicei, penisuri mai mici.

Mai circula tot felul de mituri care asociaza diverse marimi ale partilor corpului cu marimea penisului. De exemplu, se spune ca barbatii cu un numar mare la picior ar avea si penisul mare, insa specialistii nu au descoperit o legatura intre cele doua aspecte. In schimb, teoria s-a dovedit adevarata despre degetul mare (index) si penis. Asadar, un deget mare “mare” – un penis mare.

Pana la ce varsta creste penisul?

Baietii intra la pubertate in jurul varstei de 10-14 ani, iar penisurile lor se opresc, de obicei, din crestere in jurul varstei de 16-21 de ani, cand ia sfarsit complet intregul proces de pubertate. Asadar… daca ai depasit aceasta varsta, n-ar strica sa te impaci cu ideea ca penisul tau e atat cat e si asa va ramane.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 februarie 2024