Incredibil: Afla care e cea mai noua forma de prostitutie

20 martie 2019,
Vizualizari: 1.503, 1 azi
motive in plus sa faci sex

Subiectele legate de sex, dar chiar si despre prostitutie, au suferit multe schimbari in societate de-a lungul ultimilor ani: daca in vremuri demult apuse sexul reprezenta un subiect tabu, lucrurile s-au transformat radical in anii contemporani noua, pana astazi, cand discutiile despre sex fac parte din viata noastra si au devenit un subiect perfect acceptat de toata lumea din jur.

 

Recent, o echipa de cercetatori din Noua Zeelanda au avansat o teorie conform careia sexul ar urma sa capete caracteristici… cat se poate de electronice, si asta in viitorul nu foarte indepartat!

 

Deci, da, doamnelor: se pare ca barbatii nostri vor putea opta, in viitor, pentru o prostituata-robot! Va oripileaza ideea? Noi va oferim mai multe date pe marginea subiectului, ca sa decideti voi singure daca va simtiti mai in siguranta sau nu cu o asemenea “alternativa”.

 

Asadar, conform articolului din “Fox News” , echipa de cercetatori din Noua Zeelanda a realizat un studiu intitulat “ Barbatii, robotii si sexul” care prezice faptul ca in viitorul nu foarte indepartat barbatii pot opta intr-un bordel pentru serviciile unui… robot care sa le satisfaca fanteziile sexuale. Anul estimat in care cercetatorii sustin ca masculii vor putea avea parte de asemenea “delicii” este 2050. Avantajele – mai putin sentiment de vinovatie si sex complet lipsit de riscuri.

 

Inainte de orice parere a noastra despre subiect, va mai spunem doar ca aceeasi echipa de cercetatori descrie atmosfera dintr-un bordel proiectat in viitor cu “peste 100 de prototipuri blonde sau brunete de roboti, care ar urma sa defileze in lenjerie intima de lux in fata clientului”. Uau!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole