Ultimele

Incredibil: Afla care e cea mai noua forma de prostitutie

Relatii & Cuplu » Stiri » Incredibil: Afla care e cea mai noua forma de prostitutie
cea mai noua forma de prostitutie

Subiectele legate de sex, dar chiar si despre prostitutie, au suferit multe schimbari in societate de-a lungul ultimilor ani: daca in vremuri demult apuse sexul reprezenta un subiect tabu, lucrurile s-au transformat radical in anii contemporani noua, pana astazi, cand discutiile despre sex fac parte din viata noastra si au devenit un subiect perfect acceptat de toata lumea din jur.

Recent, o echipa de cercetatori din Noua Zeelanda au avansat o teorie conform careia sexul ar urma sa capete caracteristici… cat se poate de electronice, si asta in viitorul nu foarte indepartat!

Deci, da, doamnelor: se pare ca barbatii nostri vor putea opta, in viitor, pentru o prostituata-robot! Va oripileaza ideea? Noi va oferim mai multe date pe marginea subiectului, ca sa decideti voi singure daca va simtiti mai in siguranta sau nu cu o asemenea “alternativa”.

Asadar, conform articolului din “Fox News” , echipa de cercetatori din Noua Zeelanda a realizat un studiu intitulat “ Barbatii, robotii si sexul” care prezice faptul ca in viitorul nu foarte indepartat barbatii pot opta intr-un bordel pentru serviciile unui… robot care sa le satisfaca fanteziile sexuale. Anul estimat in care cercetatorii sustin ca masculii vor putea avea parte de asemenea “delicii” este 2050. Avantajele – mai putin sentiment de vinovatie si sex complet lipsit de riscuri.

Inainte de orice parere a noastra despre subiect, va mai spunem doar ca aceeasi echipa de cercetatori descrie atmosfera dintr-un bordel proiectat in viitor cu “peste 100 de prototipuri blonde sau brunete de roboti, care ar urma sa defileze in lenjerie intima de lux in fata clientului”. Uau!

5 curiozitati despre Cartierul rosu din Amsterdam

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 septembrie 2023