Ultimele

Incredibil: Afla care e cea mai noua forma de prostitutie

cea mai noua forma de prostitutie

Suntem siguri ca domnii ar dori sa stie si costurile unor asemenea servicii “electronice”; pai, sa tot fie vorba de… vreo 9000 de dolari, daca se doreste un serviciu de tip “all inclusive”, cu lap dance si preludiu la pachet.

In plus, acelorasi domni le dam vestea buna conform careia vor putea alege in functie de culoarea parului, forme, limba vorbita, dimensiunea sanilor… Ce sa mai, un adevarat paradis. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca specialistii prevad ca marea descoperire ar ptuea duce, in sfarsit, la eradicarea traficului de fiinte umane.

Si acum… parerea noastra este urmatoarea: da, suntem de acord ca marea descoperire reduce drastic sau face sa dispara complet traficul de fiinte umane, ca poate scuti barbatii de tot felul de situatii neplacute, precum vreo boala cu transmitere sexuala sau vreo sarcina pe care nu si-ar fi dorit-o nici in ruptul capului… Dar… suntem cumva in minoritate daca afirmam ca sexul cu un robot e “usor” ciudat?!

Vorba unor doamne care comentau intr-o emisiune de televiziune: “cine raspunde de igienizarea robotilor dupa fiecare partida de sex?!” Si oare toata povestea asta o sa-i determine pe barbati sa devina mai fideli nevestlor, cu alte cuvinte, sa aprecieze mai mult variantele in carne si oase?!

Dar… gata cu vorbaria. Vrem sa stim parerea voastra: nu vi se pare cam ciudat sa faci sex cu un robot?!

„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 septembrie 2023