5 curiozitati despre Cartierul rosu din Amsterdam

30 noiembrie 2018,
Vizualizari: 2.055, 1 azi
cartierul rosu amsterdam - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -2551

Serviciile sexuale contracost sunt legalizate in Olanda, iar Cartierul rosu din Amsterdam este deja legendar. Totusi, sunt o multime de lucruri pe care nu le cunoastem despre el.

 

Iata 5 curiozitati despre Cartierul rosu din Amsterdam.

 

  1. Femeile din vitrine sunt persoane fizice autorizate

Pentru a putea fi in vitrine, femeile trebuie sa se inregistreze la Camera de  Comert , de unde primesc autorizatia. Dupa ce au toate actele in regula, “antreprenoarele” isi inchiriaza o vitrina care devine astfel biroul de desfasurare a activitatii. Vitrinele nu se inchiriaza pe perioada lungi, ci numai pentru cel mult 8 ore odata. Pentru ca sunt persoane fizice autorizate, femeile decid singure cand si cat lucreaza si cati clienti urmeaza sa aiba.

 

 

  1. Femeile din vitrine sunt foarte selective cu clientela

Chiar daca isi vand trupurile pentru bani, asta nu inseamna ca accepta pe oricine are bani. Iar femeile din Cartierul rosu sunt destul de pretentioase. Ele  refuza clientii care sunt nepoliticosi, agresivi, beti sau care au probleme de igiena.

 

 

  1. Nu sunt obligate sa isi faca teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala

Cu toate ca prostitutia este legalizata, legea nu le obliga pe femeile care aleg aceasta meserie sa isi faca teste medicale. Ele au libertate si in ceea ce priveste folosirea prezervativului.

Totusi, cele mai multe dintre femei isi fac regulat analize, gratie mai multor organizatii care le ofera acestora servicii medicale gratuite sau la pret redus. In plus, cele mai multe dintre practicantele celei mai vechi meserii din Cartierul rosu insista pentru folosirea prezervativului.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole