Ultimele

5 curiozitati despre Cartierul rosu din Amsterdam

curiozitati despre Cartierul rosu din Amsterdam

50 de euro pentru o partida de 15-20 de minute

Potrivit datelor furnizate de Centrul de informare despre Prostitutie (o organizatie fondata in 1994 de catre o fosta prostituata) din Amsterdam, pentru o partida normala de sex cu durata de 15-20 de minute, o femeie din vitrina cere 50 de euro. Totul se poate negocia, de la pozitii, la timpul petrecut cu ea, insa pretul creste. Trebuie avut in vedere, insa, faptul ca inchirierea unei vitrine costa 150 de euro, iar acesti bani nu pot fi trecuti ca si “cheltuiala deductibila”. La aceasta suma se adauga, evident taxele si impozitele aferente. Ca sa aiba un venit “frumusel”, o femeie ar trebui sa aiba intre 6 si 10 clienti pe zi.

S-a intors lumea cu susul in jos! Un fost bordel, vizitat de 1000 barbati pe saptamana, pe cale sa devina … BISERICA! Afla cum e posibil asa ceva!

Munca la “vitrine” e pe termen scurt

“Biroul” din Cartierul rosu nu este asigurat pe termen lung. Concurenta acerba si faptul ca municipalitatea a mai redus din spatii au facut ca preturile unei vitrine sa creasca. Cum pretul pe sex a ramas acelasi, “antreprenoarele” nu mai au profitul sperat. Iar munca “la vitrine” a fost inlocuita cu “escorta privata”. Din aceste servicii se castiga mai bine, ceea ce le ofera femeilor posibilitatea de a avea mai putini clienti decat ar fi fost nevoite sa accepte pentru a-si putea plati “biroul”.

Sursa: playboy.com

foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11 septembrie 2023