S-a intors lumea cu susul in jos! Un fost bordel, vizitat de 1000 barbati pe saptamana, pe cale sa devina … BISERICA! Afla cum e posibil asa ceva!

18 septembrie 2023,
Vizualizari: 171, 1 azi

Un fost bordel din Birmingham, vizitat de 1.000 de barbati saptamanal, este de vanzare. In planul de urbanism sunt prevazute avize pentru o scoala sau o biserica. Doar ca, deocamdata, cumparatorii se tin departe de cladirea in care a avut sediul celebrul Club Libra.

In weekend sotie model, in timpul saptamanii ca la bordel, timp de un an. Afla de ce a fost sotul de acord si ce s-a intamplat la finalul experimentului

Patronii clubului, Achilleos Neophytou si  Stefanos Neophytou (tata si fiu), au pledat vinovati pentru acuzatiile de organizare si conducere a unei retele de prostitutie in interiorul clubului si au fost condamnati la 27 de luni de inchisoare. “Angajatele” clubului au primit si ele condamnari de inchisoare cu suspendare sau munca in folosul comunitarii. In timpul monitorizarii Politiei, oamenii legii au numarat aproximativ 1.000 de clienti saptamana.

Anuntul de vanzare a cladirii descrie bordelul ca fiind construit din caramida si beton, cu acoperisul cu panouri translucente, camere individuale cu dusuri. Cladirea are receptie si o camera VIP, cu sauna si jacuzzi. Cladirea este spatioasa ai are potential pentru a fi renovata in alte scopuri. Potrivit planului de urbanism, exista deja aviz pentru ca acolo sa functioneze institutii nonrezidentiale: clinica privata, cresa, scoala, muzeu, biblioteca sau biserica.

Desi este pus la vanzare de mai bine de jumatate de an, cladirea nu are inca un cumparator. Sa fie de vina pretul de 225.000 de lire sterline?

Sursa: Mirror.co.uk

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole