Cat de mult dureaza o partida normala de sex? Raspunsul da peste cap multe mituri

27 aprilie 2020,
Vizualizari: 13.423, 1 azi
Cat dureaza o partida de sex

Intrebarea “Cat de mult dureaza o partida normala de sex?” este, poate, una dintre cele mai des intalnite. Iar in cultura populara s-a creat un mit cum ca ar dura ore intregi. Si vedetele contribuie la consolidarea miturilor, fiecare laundandu-se cum s-a priceput mai bine. In 2012, de exemplu, Olivia Wilde s-a laudat ca ea si Jason Sudeikis au facut sex ca doi maratonisti kenieni. Kanye West s-a plans ca a fost nevoit sa opreasca de la publicare doua versiuni ale unui film in care facea sex. Editorii site-ului TMZ, cel care a pus mana pe faimoasele sex-tape-uri, au spus ca detin o versiune in care West face sex timp de 20 de minute, iar in cealalta 40 de minute.

 

Si, totusi!

Potrivit unui sondaj realizat de o companie de jucarii sexuale si dat publicitatii de curand, lucrurile nu stau chiar asa. La sondajul de opinie au participat peste 4.400 de persoane, iar media unei partide de sex ajunge la 19 minute (din care 10 preludiul).

De asemenea, doar 23 la suta dintre barbati s-au aratat nemultumiti de faptul ca partidele se incheie prea repede si numai 15% dintre femei s-au plans ca ar fi vrut mai mult.

Cifrele mai releva faptul ca 52% dintre respondenti au declarat ca 19 minute este durata perfecta pentru o partida de amor. Drept dovada sta si faptul ca 89% dintre participanti au recunoscut ca au ajuns la orgasm in acelasi timp cu partenerul de cel putin o data, iar 40% au spus ca au ajuns la orgasm in acelasi timp cu partenerul cel putin o data la fiecare doua partide de amor.

 

 

Sursa: menshealth.com

Foto: pixabay.com

 

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole