7 sfaturi pentru o partidă de sex fierbinte

29 august 2019,
Vizualizari: 21.038, 1 azi
sfaturi pentru o partidă de sex fierbinte

Când viaţa amoroasă în cuplu începe să dea semne de monotonie, ar fi bine să faci câteva schimbări. Iată 7 sfaturi care te vor ajuta să aveţi din nou partide de sex fierbinte.

 

1: Sărută-l până îl laşi fără respiraţie

Nu lăsa să treacă nici o zi fară să-i oferi un sărut de 10 secunde pasional. O mulţime de cupluri continuă să facă sex, dar nu se mai sărută. Şi este păcat pentru că sărutul este un lucru minunat, un act atât de intim. Aşa că sărută-l în fiecare zi. Instant vei simţi că eşti plină de pasiune.

 

2: Joacă-te cu mâinile adânc în buzunarele lui

Când se aşteaptă mai puţin spune-i iubitului tău că ai nevoie de mărunţiş. Apoi bagă-ţi mâinile în buzunarele lui şi atinge-i bărbaţia prin textura materialului „răscolind” după mărunţiş. Când simţi că este… pus fapte mari, şopteşte-i complice la ureche: „Ai un fişic în buzunar sau eşti doar fericit că mă vezi?”.
 

3: Oferă-i un masaj special

Oferă-i iubitului tău un masaj în care să nu foloseşti mâinile. Înainte să începi, dezbracă-ţi partenerul încet, însă asigură-te că rămâne în formă. Apoi, cu mâinile la spate, masează-i corpul (cu excepţia penisului) cu faţa, părul şi sânii tăi. După ce s-a relaxat complet, îi poţi atinge şi bărbăţia. Vei fi surprinsă de reacţiile iubitului tău.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole