Ce sa faci si ce sa NU faci dupa o partida de sex

15 ianuarie 2019,
Vizualizari: 61.123, 1 azi
cuplu sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-814825

Sexul reprezinta o experienta absolut magica, minunata, indiferent daca tine o ora sau doar cateva minute. Iar comportamentul nostru dupa astfel de momente fierbinti tine de o anumita eticheta, la fel ca in viata. Daca tii la propria-ti reputatie, daca vrei sa nu faci magia sa dispara, iata ce trebuie si ce nu trebuie sa faci dupa o partida de sex:

 

Sfaturi pentru EL:

 

1.  Te poti autofelicita in gand daca ai motive s-o faci

In cazul in care vezi ca partenera ta e toata un zambet, e clar: te poti bate pe umar incurajator, inseamna ca ai facut o treaba minunata.

 

 

2. Fa-o sa se simta iubita si dupa ce ati terminat

Incearca sa nu adormi imediat sau sa te intorci cu spatele sau sa fugi prea repede la baie. Fa-o sa se simta dorita si exprima-ti interesul in ceea ce o priveste si dupa finalul unei partide de sex.

 

 

3. Arata-i ca o intelegi si ca esti cooperant

Exprima-ti acordul vizavi de tot ceea ce-ti cere si incearca sa intelegi cat mai bine mesajele. Grija mare la cat esti de obosit, un moment de neatentie te poate face sa dai un anumit raspuns care sa creeze confuzie.

 

 

4. Arata-te interesat de dialog

Acorda atentie vorbelor ei si dupa sex. Interesul fata de ceea ce are ea de spus o poate determina sa-ti acorde permisiunea pentru un binemeritat somn.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole