Top 5 cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale

02 ianuarie 2023,
Vizualizari: 11.553, 1 azi
cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale

4. Pozitia misionarului

E reclamata ca fiind nu tocmai placuta pentru ca nu loveste acolo unde trebuie si dezavantajaza clar marimile mai mici de penis, care nu au capacitatea de a ajunge in aceleasi locuri ca un penis mai mare.

Ce e de facut: incearca sa folosesti tehnica de aliniere coitala. Asta inseamna ca in loc ca voi sa stati, practi, piept in piet, pieptul tau ii atinge, mai degraba, nivelul umerilor. Ridica-I putin soldurile, cam la 45 de grade, iar penetrarea va fi net superioara cu aceste imbunatatiri aduse pozitiei.

Nu rata nici: Pozitii sexuale in functie de inaltime, recomandate de sexologi

5.  69

Potrivit studiului in cauza, nicio femeie nu se poate concentra sa primeasca placere in acelasi timp in care trebuie s-o si ofere. Si ca sa ajunga la orgasm, starea ei mentala trebuie sa fie concentrata pe propria placere.

Ce e de facut: cel mai bine concentreaza-te pe sexul oral oferit si primit, pe rand. Femeile vor sa-si poata privi in ochi partenerul, atunci cand le ofera sex oral, au mare nevoie de conexiune cu el. Exista o mult mai mare probabilitate de a-ti aduce partenera la orgasm daca sexul oral se desfasoara pe rand.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole