Top 5 cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale

03 august 2018,
Vizualizari: 11.397, 1 azi

4. Pozitia misionarului

E reclamata ca fiind nu tocmai placuta pentru ca nu loveste acolo unde trebuie si dezavantajaza clar marimile mai mici de penis, care nu au capacitatea de a ajunge in aceleasi locuri ca un penis mai mare.

Ce e de facut: incearca sa folosesti tehnica de aliniere coitala. Asta inseamna ca in loc ca voi sa stati, practi, piept in piet, pieptul tau ii atinge, mai degraba, nivelul umerilor. Ridica-I putin soldurile, cam la 45 de grade, iar penetrarea va fi net superioara cu aceste imbunatatiri aduse pozitiei.

 

 

5.  69

Potrivit studiului in cauza, nicio femeie nu se poate concentra sa primeasca placere in acelasi timp in care trebuie s-o si ofere. Si ca sa ajunga la orgasm, starea ei mentala trebuie sa fie concentrata pe propria placere.

Ce e de facut: cel mai bine concentreaza-te pe sexul oral oferit si primit, pe rand. Femeile vor sa-si poata privi in ochi partenerul, atunci cand le ofera sex oral, au mare nevoie de conexiune cu el. Exista o mult mai mare probabilitate de a-ti aduce partenera la orgasm daca sexul oral se desfasoara pe rand.

 

 

credit foto: freedigitalphotos.net

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole