Ultimele

Top 5 cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Top 5 cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale
cele mai neplacute si ciudate pozitii sexuale

Daca pana acum ai crezut ca viata ta sexuala n-a fost altceva decat o minciuna, stai sa vezi ce semnaleaza site-ul Menshealth.com cu privire la cele mai neplacute pozitii sexuale!

Conform ultimelor studii de cercetare pe marginea acestui subiect, desfasurate pe un esantion de 1200 de femei, “pe la spate”, 69 si “femeia deasupra invers” sunt cele mai neplacute pozitii! Si e foarte posibil ca tocmai aceste pozitii sa fie parte din arsenalul oricarui barbat inca de pe vremea cand a cumparat primul prezervativ din viata lui! In plus, barbatii mereu s-au mai bazat si pe pozitia misionarului, pentru ca e usor de sustinut, la indemana ambilor parteneri si cel putin barbatii se simt minunat practicand-o.

Dar iata explicatiile unui top 5 cele mai neplacute pozitii sexuale:

1. Pe la spate

Cele care resping din toate puterile aceasta pozitie acuza faptul ca pur si simplu e… dureroasa. Vorbind de o penetrare foarte adanca, partenerei i se poate atinge cervixul, atingere care poate fi de multe ori cu adevarat dureroasa.  In plus, miscarea de “du-te vino” pe la spate poate micsora gradul de lubrifiere naturala, de la atata frecare, ceea ce iarasi duce la un plus de jena locala.

Ce e de facut: evita penetrarea totala si in loc de miscari adanci si rapide, foloseste miscari rare si nu foarte adanci, astfel prima treime a vaginului va fi stimulata si senzatia de durere nu va aparea. Toate miscarile ar fi bines a fie insotite de maingaieri prin par, pe spate si din cand in cand de saruturi pe gat. Nu trebuie ignorat nici clitorisul.

2. Partenera deasupra

Motivul pentru care femeile evita pe cat pot aceasta varianta este unul simplu: nesiguranta. O data ajunse in aceasta pozitie, ele automat simt mai multa presiune pe ele, trebuie sa fie mai constiincioase si isi fac o gramada de probleme despre cum arata abodmenul si sanii mai ales cand partenerul le priveste in toate splendoarea lor, intins pe spate. Si chiar daca barbatul o vede ca pe un star rock si poate chiar si e, tot se poate strecura o urma de nesiguranta in sufletul oricarei femei.

Ce e de facut: mai bine trage-o usor, pe o parte, si ridica-i usor piciorul drept, iar tu penetraz-o din aceasta pozitie.

Citeste si: 4 pozitii sexuale extravagante pentru maximizarea placerii

3.  Partenera deasupra, invers

Nici aceasta pozitie nu face parte din preferatele doamnelor, din simplul motiv ca e greu ca o femeie sa atinga orgasmul din aceasta pozitie. Cu toate ca pozitia poate parea sexy si aventuroasa, la momentul concret al penetrarii lucrurile s-ar putea sa va ia pe amandoi prin surprindere. Este o problema pur tehnica, care tine de curbele corpurilor umane – respectiv curbele partenerei si curba penisului care in mod natural are alt unghi de penetrare.

Ce e de facut: schimba cu pozitia “pe la spate” – respectand indicatiile dem ai sus, desigur.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 1 mai 2024