Pozitii sexuale in functie de inaltime, recomandate de sexologi

04 mai 2020,
Vizualizari: 29.721, 1 azi
Pozitii sexuale in functie de inaltime

Inaltimea poate fi la un moment dat un obstacol atunci cand faci sex, mai ales daca diferenta dintre cei doi parteneri este substantiala.

 

Iata cateva pozitii sexuale recomandate de specialisti sexologi pentru site-ul ivillage.com, in diferite situatii, cand barbatul este cu mult mai inalt sau dimpotriva mult mai scund decat partenera sa.

 

1. Pozitii sexuale pentru barbatii foarte inalti si partenere micute

Cand diferenta dintre parteneri este foarte mare, una dintre cele mai indicate pozitii este “la perete”. Aflati fata in fata, ea se ridica si isi incolaceste picioarele peste soldurile barbatului, iar mainile in jurul gatului, sprijinindu-se de perete cu spatele, in timp ce barbatul o sustine cu mainile.

Avantaje: Da senzatia de putere barbatului intrucat este o pozitie extrem de solicitanta. In aceasta pozitie, barbatul mentine erectia pentru mai mult timp intrucat sangele este folosit si de alte parti ale corpului. Orgasmul este puternic pentru ambii parteneri, avand in vedere faptul ca este o pozitie excitanta.

 

 

2. Pozitii sexuale pentru barbatii inalti cu partenere de inaltime medie

Atunci cand diferenta dintre cei doi parteneri este mare, dar nu foarte mare, o pozitie recomandata este femeia deasupra, dar cu spatele la barbat.

Avantaje: Sexul fara contact vizual poate fi extrem de excitant pentru ambii parteneri, lasand locul fanteziilor. Femeia are libertate de miscare, fiind la “conducere”. Barbatul are parte de o priveliste incantatoare.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole