5 poziţii sexuale pentru stări de spirit diferite. Când e timpul pentru Supernova sau pentru Bomba cu ceas

22 februarie 2020,
Vizualizari: 14.475, 1 azi
poziţii sexuale - sfatulparintilor.ro - pixabbay_com - portrait-4760335_1920

S-au scris o mulţime de materiale despre cele mai bune poziţii sexuale pentru a creşte plăcerea. Însă există şi poziţii sexuale pentru fiecare stare de spirit care te încearcă. Foloseşte aceste stări emoţionale care să te ducă de la „oh” la „oooooooooooohhhhhhhh” indiferent de cum te simţi datorită poziţiilor sexuale congruente cu emoţiile:

 

 

Poziţii sexuale # 1:  Supernova, când te simţi şefă

Este poziţia perfectă pentru această stare de spirit: tu eşti şefa şi îl călăreşti în timp ce el stă întins pe spate. Se porneşte din poziţia în care femeia este deasupra. Doar că, în loc să-l călăreşti în timp ce el stă întins pe saltea, poziţionează-l astfel încât el să fie aşezat perpendicular pe perne.

 

 

Poziţii sexuale # 2: Stânca diafană, când eşti în dispoziţie romantică

În această poziţie staţi faţă în faţă pe tot parcursul actului sexual. Este asemănătoare cu poziţia misionarului, numai că bărbatul nu se sprijină în coate ci este poziţionat câţiva centimetri mai în faţă. Braţele bărbatuui se sprijină lângă umerii tău, iar corpul lui este deasupra ta. Picioarele voastre se ating în această poziţie.

 

 

Poziţii sexuale # 3:  Bombă cu ceas, când eşti plină de pasiune

Tu eşti pilotul, prin urmare tu eşti cea care controlează totul. Aşază-l pe un scaun, iar tu stai în poala lui, cu faţa spre el, în timp ce picioarele tale sunt poziţionate pe podea. El este la dispoziţia ta şi tot ce poate face este să îţi urmeze intrucţiunile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole