5 poziţii sexuale pentru stări de spirit diferite. Când e timpul pentru Supernova sau pentru Bomba cu ceas

27 ianuarie 2022,
Vizualizari: 14.773, 1 azi
poziţii sexuale pentru stări de spirit diferite

S-au scris o mulţime de materiale despre cele mai bune poziţii sexuale pentru a creşte plăcerea. Însă există şi poziţii sexuale pentru fiecare stare de spirit care te încearcă. Foloseşte aceste stări emoţionale care să te ducă de la „oh” la „oooooooooooohhhhhhhh” indiferent de cum te simţi datorită poziţiilor sexuale congruente cu emoţiile:

Poziţii sexuale # 1:  Supernova, când te simţi şefă

Este poziţia perfectă pentru această stare de spirit: tu eşti şefa şi îl călăreşti în timp ce el stă întins pe spate. Se porneşte din poziţia în care femeia este deasupra. Doar că, în loc să-l călăreşti în timp ce el stă întins pe saltea, poziţionează-l astfel încât el să fie aşezat perpendicular pe perne.

Poziţii sexuale # 2: Stânca diafană, când eşti în dispoziţie romantică

În această poziţie staţi faţă în faţă pe tot parcursul actului sexual. Este asemănătoare cu poziţia misionarului, numai că bărbatul nu se sprijină în coate ci este poziţionat câţiva centimetri mai în faţă. Braţele bărbatuui se sprijină lângă umerii tău, iar corpul lui este deasupra ta. Picioarele voastre se ating în această poziţie.

Citeste si: Penis mic? 10 pozitii sexuale pentru barbatii slab dotati

Poziţii sexuale # 3:  Bombă cu ceas, când eşti plină de pasiune

Tu eşti pilotul, prin urmare tu eşti cea care controlează totul. Aşază-l pe un scaun, iar tu stai în poala lui, cu faţa spre el, în timp ce picioarele tale sunt poziţionate pe podea. El este la dispoziţia ta şi tot ce poate face este să îţi urmeze intrucţiunile.

 Poziţii sexuale # 4:  Atletic, când ai foarte multă energie de consumat

Abilităţile de echilibru şi muşchii încordaţi ceruţi de această poziţie transformă partida de amor într-un antrenament plăcut. Bărbatul stă în picioare, iar spatele lui se află la marginea patului sau a maşinii de spălat. Iubitul tău te ridică în braţe, mâinile lui îţi susţin fundul în timp ce picioarele tale sunt încolăcite în jurul mijlocului său, iar mâinile tale formeaz un colier în jurul gâtului său.

Poziţii sexuale # 5:  Joaca, atunci când eşti în starea corespunzătoare

În poziţia potrivită acestei stări de spirit îţi poţi exersa mişcările de yoga. Se porneşte din poziţia întinsă pe podea cu faţa în sus. În vreme ce mâinile îţi susţin spatele inferior, ridică picioarele astfel încât acestea să fie perpendiculare pe podea. Soţul tău îngenuncează în faţa ta, îţi prinde gleznele, în timp ce genunchii lui ajung lângă umerii tăi. Prinde-i mâna şi roagă-l să-ţi ţină şoldurile. Prinde-i coapsele şi treceţi la treabă. Experienţa va fi una magnifică, în cazul în care amândoi sunteţi în formă şi puteţi să faceţi amor astfel.

Nu rata nici: 6 pozitii sexuale pe care barbatii le urasc

Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole