Harta erogena a barbatului

19 octombrie 2019,
Vizualizari: 33.055, 1 azi
zone erogene la barbati - sfatulparintilor.ro - vidar-nordli-mathisen-f4OmS_SluJc-unsplash

5. Gatul

Mai ales partile laterale ale acestuia, care sunt traversate de nervi senzitivi importanti, se reveleaza a fi extrem de receptive. Un simplu si mic sarut pe gat poat fi un excelent stimul erotic direct.

6. Pieptul

S-ar parea ca barbatii pe care stimularea propriilor mameloane ii excita foarte mult sunt destul de putini. De fapt, puterea erogena a mameloanelor este in general destul de redusa la barbat, aceasta insa in folosul restului suprafetei pieptului, care este foarte sensibila la stimularea erogena care este exercitata de mameloanele erectile ale femeii in timpul imbratisarii fata in fata.

 

7. Ceafa

Cu toate ca ceafa nu este foarte erogena in adevaratul sens al cuvantului, totusi, partea cea mai de sus a coloanei vertebrale (la nivelul occiputului), este foarte receptiva erotic. Masati asadar aceasta zona cu degetele si cu palmele, iar masele musculare care se gasesc aici vor provoca o destindere formidabila; mai ales atunci cand continuam masajul erotic, coborand de-a lungul coloanei pana in zona lombara, inclusiv.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole